Eu iti dau ideea sa modifici acea parte din intrebare in care scrie [citez]:"Suntem emo amandoi". Documenteaza-te putin si o sa afli ca emo sunt intr-adevar dusmani publici pentru ca nu realizeaza ce bine e sa fii in viata si ei vor sa moara, de aceea nu sunt intelesi. Emo sunt foarte sentimentali si singuratici, si se taie, nu sunt violenti ci doar enervanti.
Idee: sa se duca la psiholog, sa ia antidepresive si daca nu functioneaza, sugereaza-le parintilor lui sa il interneze intr-un ospiciu, o sa isi revina el...
Stiu foarte bine ce inseamna sa fii emo. Si in legatura cu colegul a fost la psiholog dar degeaba si ideea cu ospiciul este foarte proasta, nu e nebun sa il duca acolo si in plus nu i-as putea face asa ceva k e colegul meu si tin la el k la un frate. Si iti dau fundita pentru ca esti primul si singurul care a raspuns.mersi de rasp.
Pai cred ca ar trebui sa aiba o iubita care sa il faca sa vada lumea altfel... orkm situatia lui e destul de complicata iar parintii au o mare parte din vina ptk nu se rezolva nimic cu bataia