Bună!
Tine minte ca prin violenta nu se rezolva nimic. Mai mult îl poți întrata în violenta pe celalalt.
Ar trebui sa știi ca,, prostia, lenea și smecheria,, nu au leac din păcate.
Lasă-l în banii lui, crede-mă asa îl ajuți cel mai mult.
Sa îți spun un secret pe care l-am constatat. Omul incult,, trăiește,, din nervii victimelor, își alimentează cumva starea asta.
Sincer în locul tău nu as fi procedat asa, însă e de înțeles ca răbdarea ta se imputinase. Eu sincer i-aș fi mulțumit ca m-a scăpat de un drum pana la coșul de gunoi. As fi răspuns cu bunătate.
Da suna ciudat, însă te asigur ca merge. Am făcut câteva teste pe propria piele. Nu are ce sa îți facă mai mult. El te înjura, tu ii mulțumești pentru complimente. Dacă nu te cobori la mintea lui, automat nu va avea ce replica sa îți dea.
Data viitoare poate nu ve-ți recurge la violenta. Analizând acum situația tu ai fost victima nu? Însă cu siguranță tu vei fi tras la răspundere pentru prejudiciile cauzate. Merita? Eu zic ca nu. Fii calm. Autocontroleaza-te. E greu știu, dar nu imposibil, crede-mă!
Numai bine! Și sper sa încerci măcar puțin sa te autocontrolezi, pana la urma e în joc și sănătatea ta mintala, căci starea de nervozitate ataca organismul. Și e păcat! Capul sus! De acum mergi tot înainte și nu privi gunoaiele din urma! Soarta are grija de ele, mai bine decât ai putea avea tu!
Eu de obicei nu încurajez actele de violență dar în cazul ăsta acel coleg și-a căutat-o singur. Nu trebuia să facă pe șmecherul.
Data viitoare să se gândească de două ori
misauratcuviata întreabă: