Nimic nu e stabil... daca s-a intamplat sa se "intalneasca" e mai bine ca ai aflat cum sunt ele de fapt si ce valorezi tu pentru ele
banuiesc ca mai aveai prietene...incearca sa te axezi pe una sau doua prietene pe care le cunosti foarte bine si stii ca sunt de incredere si de nadejde
spune-le si lor povestea aceasta si poate te vor sfatui ele mai bine deoarece te cunosc(dar nu ca sa va faceti un fel de alianta impotriva lor..asta e cam de gradinita )
nu le mai baga in seama, daca nu le suporti lasa-le in pace, nu mei vorbi cu ele si daca iti spun : imi dai si mie tema la romana ca ma omoara profa daca nu o fac, iau patru etc.
spui frumos(nu nervoasa) "nu, poti sa o faci si singura " si daca sunt asa de bune prietene "vor lucra impreuna" si vor face cumva rost
si daca faci asa un timp, la un moment dat o sa inceapa sa isi faca singure temele pentru ca voi sti ca nu mai au hamal care sa i le faca
si astfel nu te vor mai baga in seama si nu vei mai avea nici o legatura cu ele
Le poti ignora si mai bine le spui in fata tot k doar nu vor fi suparate pan la nesfarsit. si in plus adica nu o suporti nu ar trebui sati pese de ea. daca se supara sai fie de bine iaca nu mai poti tu. lasale in pace si isi vor da seama la un moment dat daca vor vedea ca le eviti. si pot sa spuna ca ai ceva cu ele dar nu le baga in seama. lasale pur si simplu in pace si isi vor pune un semn de intrebare.
Penibil Nu le bagi in seama, simplu si usor.Prea multa importanta strica. Iar daca se supara pe tine pentru ca le eviti si nu le bagi in seama,(se crizeaza) Da`le niste replici [Duree] Gen: Auzii Papuusaa da nu m-ai mai gasit pe google dimineata asta, sau ce vrei cu mine? Si le trecee instant..lasa`le sa se crizeze, apoi vor fi invidioase pe tine, vor cauta ele sa fie ca tine.:* Baftaa (P.s: Evita`lee! Ca nu`s de tinee!)
Tu nu esti obligata sa le faci lor temele sau orice alceva e decizia ta daca vrei sau nu, ori nu le mai iei in seama si nu le dai temele ori le zici direct pe fata ca nu vrei si gata e tema la care tu ai lucrat sa le faca singure, daca intreaba de ce? sau ce ai cu ele?, spune-le ca nu esti obligata sa le ajuti sau ca ai altceva de facut
succes
Eu zic sa ii spui asa pe un ton calm, placut si ambiant tot ceea ce crezi. N-ai de pierdut nimic! sau pur si simplu nu le mai dai atentie. si timpu le rezolva pe toate.
iahim_3430 întreabă: