| HardcoreCountry a întrebat:

La Multi Ani si un an nou fericit!
Am o prietena buna, X. Si un prieten bun, Y. Si ii iubesc mult, sunt prietenii mei! Si ei au fost impreuna ceva timp, dar sunt total aiurea impreuna, nu se potrivesc deloc. Dar nu m-am bagat, daca oamenii se iubesc ii las in pace. Dar cand s'au despartit, tot X a fost cea care a plans, chestii...si asta m'a durut, fiindca e prietena meahappy. Si ieri am fost acasa la X toata gasca, printre care si Y. Eu am plecat putin mai repede si au ramas ei doi si inca 2 prieteni. Am aflat ca ei doi s'au pupat aseara, si toti ceilalti prieteni spun ca ei ar trebui sa fie impreuna. Sincer nu prea sunt de acord, dar am hotarat sa nu ma bag si sa'i las in pace pentru ca asa mi-a zis toata lumea. Dar dupa parerea mea, Y isi cam bate joc de X, ei doi se barfesc, chestii. Ce sa fac? Cu X n'am vorbit inca si sincer n'am idee ce sa'i spun.
Am mare nevoie de ajutor! Multumesc anticipat, va raman datoareehappy
Cu drag, Jess!
PS: Nici din punct de vedere al aspectului fizic nu le sta foarte bine, nu ca ar conta oh go on. Si suntem la aceeasi sc. in a 8-a, doar ca Y e din 8 B.

1 răspuns:
| GElenn a răspuns:

Eu zic, ca mai bine i`ai spune ei, ce parere ai.sa vezi cum reactioneaza. daca reactioneaza urat si nu crede ce`o spui inseamna.ca e fraierawinking