Un peisaj foarte frumos de toamnă, preferabil într-un parc. Fă ceeea ce simți!
Bine atunci fa o galaxie ( adica multe stele ) in forma de cerc sau fa pulbere din spatiu (imagineazati o planeta care a explodat si toate gazele se amesteca si creaza multe culori, sau chiar sistemul solor deoarece fiecare planeta este diferita si colorata + soarele este foarte frumos colorat si interesant o sa te distrezi!
Uite aici: OBTINEREA PETEI PICTURALE- 2 modalitati: tratarea decorativa(pata plata),tratarea picturala(pata vibrata). Tratarea picturala-vibratie valorica,vibratie coloristica,suprapunere grafica(asezarea unor elemente de mici dimensiuni-puncte, linii, pete plate). TEMA:suprapunere grafica; SUBIECT: imprimeu textil. Ai inteles ceva?! Deci...pe o coala a4(eu am folosit a3-iese mai bine)tragi linii oblice(fiecare linie cu o culoare) pana la capat,apoi colorezi spatiile libere. Astepti sa se usuce si, dupa ce s-a uscat,te apuci sa faci cercuri,linii,puncte,stelute,inimioare etc.(pe fiecare spatiu colorat). Ai inteles ceva din aceste explicatii? (daca nu ai inteles, sa-mi spui si-ti mai explic o data, ok?) Succes!
Incearca un apus de soare la malul marii, un curcubeu, un fluture colorat sau o floare http://www.google.com/......tp?/imgres
Un clovn ca in benzile desenate in stil caricatura ar spune tot talent culori amuzament...