anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ora de engleza mi-e frica sa vorbesc in fata clasei cu toate ca eu stiu engleza. Cum pot sa imi depasesc frica asta? Nu mai vreau sa ma treaca transpiratiile, sa imi tremure mainile si sa vorbesc sacadat.

Răspuns Câştigător
| CreepyCrow a răspuns:

Nu trebuie sa te uiti la ei, ci sa dai impresia. Daca te-ai uita la peretele din spate sau la banci sau orice de pe langa ei nu ai mai simti asa stresante privirile lor. Ori ti-ai putea imagina o persoana la care tii ca e acolo si se uita la tine incurajandu-te (parintii sau un prieten apropiat sau chiar, de ce nu, un animalut ce te priveste vesel)

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E vorba ca nu poti vorbi in public. Sunt multe sfaturi pe net pentru problema asta, trebuie doar sa cauti.

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să te relaxezi, gândește-te că nu ai de ce să îți fie frică.

| TheCrusader a răspuns:

Roaga un coleg sa nu fie atent la tine si sa isi tina capul jos pe tot parcursul discursului, sau ce o fi de ai nevoie sa vorbesti in fata clasei. (cu alte cuvinte sa fie unul cu care sa nu poti face contact vizual NICIODATA). Cat timp vorbesti, uitate NUMAI la colegul respectiv si vorbeste ca si cum ai vorbi NUMAI cu el, dar el nu iti da atentie.
Faci asta si o sa te simti ca intr-o convorbire normala.

Alta metoda e sa spui tuturor ca ai emotii si sa faci conversatia ca un test.
Dupa ai sa capeti experienta si nu ai sa ai emotii atat de mari data viitoare.

| BunaZiuaMerio a răspuns:

Vorbeste in romana.