| pisicuta123456789 a întrebat:

La scoala am un coleg care este indr-adevar istet, nu ca eu nu as fi. Dar el tot comenteaza. Se cede cel mai destept! Eu am facut bube in gura, ma doare burta. Toate acestea pe stres. Ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| 2B a răspuns:

Bine! Sper ca te-am ajutat! :*

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De fapt, pe tine ce te streseaza? Faptul ca e el destept, sau faptul ca nu reusesti TU sa arati ca esti cel putin la fel de desteapta?
Nu cumva bubele ti-au iesit din cauza invidiei si nu a stressului?
Cred ca singurul lucru cu adevarat inteligent pe care il poti face ar fi sa iti revizuiesti un pic sentimentele fata de colegul cu pricina.

| pisicuta123456789 explică (pentru ardnaxur1961):

Nu-i vorba ca is proasta dar... face aluziiiiiiii...

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru pisicuta123456789):

Asa. Si? Nu vad de ce trebuie sa te "stresezi" din cauza unor aluzii. Inteligenta se demonstreaza, nu se scrie pe garduri!

| JohnnyBi a răspuns:

Te pui cu prostul si esti mai prost decat el
cel mai destept cedeaza

2 citate foarte bune pentru situatia ta.

| stlucian a răspuns:

Pentru a elimina tensiunea/stresul/ constrangerile vietii zilnice poti incerca tratamentul preventiv si consta in dobandirea unei mai bune rezistente la stres; sport/yoga/relaxare in ori ce mod/acopunctura/etc.Stresul pune in joc factori neurovegetativi, endocrini sau tisulari. Ei provoaca simptome a caror localizare variaza de la individ la individ. Cel mai cunoscut simptom este ulcerul gastric, asa ca ai grija!

Indiferanta/nepasarea/ignorarea chiar eliminarea pe cat posibil a atentiei acordate remarcilor/comentariilor(facute de "istetul" clasei) si canalizarea concentrarii pe alte conversatii/domenii cu alti colegi care se pot simtii la fel ca tine vor reduce "popularitatea"acestuia.
Acesta poate suferii de o ignoranta din partea familiei si in societate incearca sa iasa in evidenta prin ori ce mijloace indiferent daca stie ca face rau sau bine.E un mod de autoaparare/conservare a starilor sufletesti de care poate nu e constient.

Eliminarea factorilor care-ti provoaca stresul nu e usoara de multe ori ei ne fiind perceputi ca un factor de stres.

Am citit ca uleiul de cocos ar fi bun, masaţi-vă delicat fruntea cu ulei esenţial de cocos. Aroma naturală a uleiului de cocos are efecte calmante, reduce stresul şi relaxează după o zi lungă şi obositoare, fiind o sursă bine-venită de energie.

Cat despre necazul cu eruptiile cauzate de stres la nivel bucal, cel mai bine consulti un medic.Un tratament "dupa urache"sau leacuri babesti pot sa agraveze decat sa vindece rapid si eficient.

Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra!

Multa sanatate thumbs up

| OoBunnyoO a răspuns:

Ignora-l. Da-i o replica, doua si lasa-l in pace. Nu are rost sa iti strici sanatatea si nervii pe toti "desteptii".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii ca pui doggermanul pe el.

| pisicuta123456789 explică:

Oricum, nu intelegeti voi problema mea!

| 2B a răspuns:

Buna! De Obicei aceste persoane sunt mult mai orgolioase decat ceilalti.Tu probabil esti o persoane poate mai retrasa, dar vad ca stresul ti-a facut toate astea nu e bine! Uite un sfat incearca sa nu-i mai acorzi atentie vorbeste cu mai multi colegi care ii sti tu ca si pe aceia ii enerveaza si incercati sa nul mai bagati in seama! O sa inteleaga ca nu e bine sa fi orgolios si intepat si ca nu e bine, sa te dai mare, strigand in gura mare! Daca asta nu functioneaza gaseste tu alta metoda! Mult success in continuare!

| pisicuta123456789 explică (pentru 2B):

Multumesc, multumesc! Asa am sa fac

| 2B a răspuns (pentru pisicuta123456789):

Bine! Sper ca te-am ajutat! :*