| Trandafiiiiiiiiiiiraș a întrebat:

La scoala mea e un baiat cu vreo 2 ani mai mare ca mine si cam timp de-o saptamana(asta de mai de mult) se uita-n fiecare pauza la mine si am crezut ca poate ma place dar dupa nu s-a mai uitat. Acum recent a inceput din nou si nu mai stiu ce sa cred. Ma place sau nu? Sa-nteleg si eu o data!

Fara mistouri pls. Funda+vot.

Răspuns Câştigător
| miauuau a răspuns:

Eu cred ca te placeetonguebig grin
daca spui ca intr-un timp nu se mai uita la tine, poate vroia sa vada ce reactie ai tutongue, sau nu vroia sa te placa...baietii sunt cele ai ciudate fiinte din galaxielaughingnu ii poti intelege pe deplin
Acum daca tot te place,si daca si tie iti place ce mai astepti? te poti baga in vorba cu el la un moment dat: daca va intalniti la magazin,te apropii subtil de el si te prefaci ca l-ai calcat din greseala, apoi iti ceri scuzetongue, asta ar mergebig grin
bye!

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și pe el de ce nu-l întrebi care este treaba de se tot uită după tine? Aveți datorii, unul la altul sau ce?
Pa, pa.

| Adry05 a răspuns:

Buna! Daca se uita la tine nu inseamna neaparat ca te place. Uite de exemplu: mi se intampla sa vad unele persoane, si sa ma uit cu interes la ele. Nu stiu de ce, pur si simplu mi se pare ca au ceva interesant, care merita privit. Si asta nu inseamna ca imi placeau acele persoane [uneori nici nu le cunosteam]. Daca ii place de tine sau nu, nu poti afla doar din niste priviri. Aceste lucruri se observa din:
-comportamenul lui in preajma ta
-felul lui de a vorbii cu tine
-si atentia pe care ti-o ofera
In niciun caz nu este vorba despre priviri. Eventual despre zambete, dar nu priviri, repet. O zi buna!

| Dakota a răspuns:

Pai. daca iti place si tie. cand treci pe langa el poti sa i zambesti. daca se uita si el si mai bine poti sa i spui si un buna. Si la un moment dat te va placea daca va obs ca esti comunicativa.

| ASDSM a răspuns:

Pai depinde de persoana, sa zic asa.Eu personal te sfatuiesc sa nu crezi ca cineva te place DOAR ca se uita la tine,e adevarat ca de multe ori cand un baiat te place se uita des la tine, insa daca a facut acea pauza, nu stiu ce sa cred.Eu zic sa mai vezi ce gasturi mai face, cum se comporta si apoi sa vezi daca te place sau nu.Bafta!

| Annto a răspuns:

Pai probabil vrea sa vada daca si tu te uiti la el, sa vada daca ti-ar place si tie de el, se poate sa te placa, sa ii pari simpatica, ar fi bine daca ajungeti sa va vorbiti si atunci va fi mai bine.

| Irinus0356 a răspuns:

Poi daca se uita la tine asta nu inseamna ca te place dar nu e stie niciodata:-Ppune pe un coleg pe care il cunosti si e prieten cu el(daca ai)daca nu pune pe cea mai buna prietena(BFF) sal intebe daca te place! bafta:X

| LaRySuKa_3744 a răspuns:

Pai ...intreabal sa vezi daca te plk intr-adevar sau nuh si asa vei sti, pupicii:*

| DomnulSarma a răspuns:

Salut.am 11 ani.
Prima la manatongueoate te placea dar poate a gasit o fata mai frumoasa si mai draguta decat tine...
A doua la mana:... Poate s-a plictisit de tine...
A treia la manatongueoate l-ai suparat cu ceva...sau poate tea vazut facand ceva ce nu-i place lui.etc...Funda?

| BuBster a răspuns:

Pai doar pentru ca se uita la tine asta nu inseamna ca te place, trebuie sa te interesezi, te imprietenesti cu colege de'ale lui si poate afli mai multe happy sau daca nu intreaba'l de vorba. chestii de genul happy oricum nu se stie daca ii place de tine doar pentru ca se uita la tine...