| Angie12 a întrebat:

La scoala mea e un baiat mai nebun ca sa zic asa. Desi pare frumos si simpatic este un drogat care fumeaza. Am fost cu el. Dar de cand ne-am desp. el s-a transformat intr-un golan! Intruna ma bate, ma jigneste, ma injura, si eu nu mai suport! L-am spus la diriginta, ba chiar a venit mama la scoala sa vorbeasca cu el. Dar astazi iar m-a batut, si nu am mai putut respira si mi s-a facut rau! Am nevoie de ajutor, vreau sa fiu mai puternica in fata lui, vreau sa fiu eu aia care isi bate joc de el, nu el de mine, AJUTOR, DAU FUNDA!

17 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Apelează la director, iar dacă nu, la poliție. Depui plângere împotriva lui.Nu te poți bate cu el, ești fată, dacă nu ești băiețoasă, nu ai nicio șansă, așa că lasă pe alții să se ocupe de el. Directorul ce naiba face în școala aia? Mergi la director și impune-i să ia măsuri.

| Azµre a răspuns:

Fă o plângere la poliție! Nu e normal!

| Dariusuu a răspuns:

Chiar nu înțeleg ce face conducerea școli, dar se poate așa ceva?

Du-te la director/directoare trebuie luate măsuri drastice.

Ai grijă de tine. Te pup.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dariusuu):

Pe doamna conducere o doare in basca ca la fel e si in scoala mea

| suffarstar a răspuns:

Adica o inveti sa raspunda la nebunie cu nebunie, nu? Ai idee ce se intampla daca ii da si i se sparge naibii lu' ala un vas de sange la cap, moare ala acolo si va fi acuzata de crima!

| suffarstar a răspuns:

A devenit nebun,probabil ca te iubea enorm, l-ai dezamagit si acum cauta si el o metoda de razbunare. Vorbeste cu cineva, directorul, politia, tatal tau sa se ocupe de el.

| suffarstar a răspuns:

Da,cineva a mai pus o intrebare aici recent,era mereu agresat la scoala si intr-o zi si-a luat spray lacrimogen si dupa ce l-a rugat de multe ori sa-l lase in pace si el a refuzat, i-a dat cu spray in ochi. Tipului cu spray-ul i s-a propus scaderea mediei la purtare, i sa confiscat spray-ul, a fost dat la politie, amenda etc.Scoala e un cuib de mafioti, desi a actionat in legitima aparare, tot el luat la bani marunti.Deci violenta nu se rezolva cu violenta doar daca sunt Bruce Lee big grin.

| suffarstar a răspuns:

Nu suntem civilizati si luam obiceiuri de la alte minoritati care traiesc in tara noastra.Ce aia vreau sa plec de aici cat mai potbig grin.

| suffarstar a răspuns:

Felicitari,eu inca sunt la liceu, dar la ce viitor sumbru se prevede, nu cred ca am vreo sansa aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fata, deci nu prea ai sanse decat daca i dai intre picioare(din experienta zic, te dezechlibrezi, iti pierzi forta in picioare si stai pe jos 3 min daca ti se da tare si esti baiat)insa din cate ai zis este foarte violent deci, s-ar putea sa te prinda si, bang bang! iti da 3 dobrogene din fundu curti te face pateu.artele martiale ar putea sa mearga,insa o sa dureze mult timp sa le stapanesti, iar el o sa te bata tot timpul ala, cel mai bine rogi frumos un baiat(cu care sa te intelegi bine nu cu asta care te bate), faci ochi tristi, bagi 2 lacrimi si zici ca nu mai suporti ca te bate,si ca nu sti ce sa faci si incepe sa bocesti, majoritatea baietilor o sa sara in ajutor, nu neaparat ca le place sau nu de tine, insa majoritatea baietilor nu pot sa lase o fata care plange sa fie batua, cen unu de la mine din clasa a lovit-o pe una in cap foarte tare si a inceput sa planga(ciudat caci are 14 ani)si toti bajetii rintecare si eu am mers repede e ala, e ceva instinct, adica pe vremuri trebuia sa aperi femela ca altfel nu aveai cum sa te reproduci, a ramas gena asta la multi baieti.

| SSWK a răspuns:

Reclamatie la politie. Daca scoala are si camere de supraveghere si au prins incidentul, cu atat mai bine.

| 7Dany a răspuns:

Motivatia finala nu cred ca e buna. Daca vrei sa iti bati joc de el, inseamna ca vrei sa fii tot prin preajma lui, si el fiind baiat totdeauna iti va pocni cate una, indiferent cat de mult il jignesti sau umilesti. Cred ca ar trebui sa apelezi la un politie ca sa scapi de el.

| ImStillDead a răspuns:

Poti merge la ore de karate sau altele...
Spune-i dirigintei sa il zica la director care ii poate scade nota la purtare(repeta anul scolar) sau chiar il transfera

| ImStillDead a răspuns:

Ba tu esti tampit?

| flaky444 a răspuns:

Nu este asa de greu sa te bati. Spune-i sa stea fix in ochi tai apuca-l de brate si dai un cap in gura. Garantez ca o sa te lase in pace. Daca tot se ia de tine folosesteti pumni pana se invata minte!

| Iry_Irynel_1995 a răspuns:

Plateste pe cineva sa il bata big grin sa prindra frica big grin Ori mergi la un curs. cum ar fi lupte libere, mai ales cum ti.au raspuns alti. daca il va exmatricula din scoala va face si mai rau. pentru ca o data si o data tot o sa te prinda, si cu politia la fel. nu vei rezolva multe big grin

| dmicutzaa a răspuns:

Acest om trebuie sa plateasca. In primul rind el nu este barbat daca e in stare sa loveasca o fata. Desi, nu stiu daca e asa de usor de solutionat aceasta problema, ar trebui sa incerci, ignora-l si gaseste-ti un alt prieten, macar sfatuieste-te cu un baiat cu care te intelegi bine sa te ajute. Acesta va trebui sa-ti ia apararea si acel copil care te tot jignea cred ca nu va mai avea nasul sa se vire prin treburile tale happy