| cscurtoiu a întrebat:

Bună, TPU!

La voi cum a fost primul sărut?

La mine a fost săptămâna trecută laughing Eram cu toată gașca pe afară și începe un tip să îmi pună întrebări etc. După ce am vorbit noi, eu plecasem acasă, dar o prietenă de-a mea îi zice ăluia " Ce faci, bă, nu duci și tu fata aia acasă? ". Eu eram la vreo 5-6 metri de ei și mai aveam puțin până acasă, dar din câțiva pași ( așa mi s-a părut mie ) Dan a și ajuns la mine. Mi-a zis "Tu ce faci, micuțo, pleci așa și nu zici nimic? " la care eu am zis " Păi mi s-a părut că ai alt ceva de făcut decât să vi cu mine acasă ". După aia am ajuns la mine la poartă și m-a luat în brațe ( pentru că tremuram toată... și nu din cauza frigului big grin ) și mi-a șoptit la ureche " Îmi dai și mie nr. tău de telefon? ", eu i-am zis că nu am mesaje și nici semnal prea bun în casă și... BAM! M-a tras mai aproape de el și m-a pupat. Aoleu! După ce că tremuram eu ca vaca îmi mai dă și l emoții.

Și sincer!? Am crezut că o să fie ceva chiar tare, tare drăguț primul sărut. Da' de unde. Eu una am fost chiar speriată. Adică pe bune : mă întreabă dacă am mai avut vreun prieten, îi zic că nu, după aia își vâră ( să nu zic bagă laughing) ) limba în gura mea. Putea și el săă. " mă ia mai ușor ". Nu mă înțelegeți greșit, nu mi s-a părut grețos sau ceva de genul, dar m-am speriat pentru că știam că el a sărutat multe fete... iar eu, dacă nu mă ținea cred că o luam la fugă laughing)

Deci, am vrut să știu : și voi ați fost speriați ca și mine? Și la voi a fost mai. ciudat?
Dau fundă răspunsului care îmi aduce zâmbetul e buze happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul meu săruuuut...păi cum să-ţi explic?
Nu am mers pe asemenea principii. Am mers doar pe practică, dacă... înţelegi smug
Oricum fusese dragoste la prima vedere, era să leşin când am văzut pantofii ăia.

| cscurtoiu explică (pentru anonim_4396):

Mda. eu nu prea am cu cine să exersez.
Faină faza cu pantofii laughing))

| Denehurqueen a răspuns (pentru anonim_4396):

Made my night rolling on the floor))))))))))))))))))

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la mine a fost ceva...neasteptat.
Eram in parc pe banca si vorbeam. Si il vad ca ma priveste fix in ochi si deodata, ma saruta...Simteam ca m-a aruncat in aer laughing)) A fost...neasteptat laughing) Inima imi batea asa tare ca parca o auzeam

| Wukii a răspuns:

Primul sărut. Umm, nu, n-a venit.

| OwGoodsRazvy a răspuns:

La mine... happy a inceput din niste provocari pe care ni-le puneam eu si cu fata respectiva eram rusinosi nu o faceam in public si asteptam sa se faca ora 19:45 deci se petrecea prin luna aprilie-mai pentru ca se inopta si nu ne prea putea observa nimeni (decat masinile care treceau pe drum big grin) pana sa o sarut credeam ca va fi foarte frumos dar cand am facut-o nu mi-se parea asa de frumos precum credeam si apoi am provocato la inca unul si incepuse sa-i placa si incepea sa urle dupe oameni care mai treceau pe drum happy si eu na trebuia sa-i inchid gura si o saurtam apoi am devenit iubiti si nici asta nu a fost cum ne-am imaginat...dar asta este alta poveste daca vr sa stam mai mult de vorba imi poti da mesaj