| Danielita a întrebat:

Legat de fostul meu prieten, M-am desparit de el si de atunci se cearta mereu cu toti prieteni lui pana si cu cel mai bun prieten al lui. Am vorbit cu el i-am zis ca nu e bine ce face. a zis ca stie si ca se schimba la loc dar nu s-a schimbat deloc, din contra.Toti cred ca schimbarea lui brusca este cauzata de despartirea noastra (mie nu imi place sa mi se spuna mereu asta tinand cont ca inca il mai iubesc). Am vorbit cu el si a zis ca nu vrea sa ne impacam ca nu maia corda nici o sansa relatiei noastre. Ce ar trebui sa fac acum. il vreau inapoi, si vreau sa-l fac sa se schimbe cum era.Stiu ca se va schimba doar daca ne impacam. Ce ar trebui sa fac? Sa il iau deoparte sa vorbesc cu el, poate si sa il sarut sa-i arat ca il iubesc si imi pare rau? Astept si alte idei... fundita... Vreau cat mai mult raspunsuri P. S fara mijtouri:p

Răspuns Câştigător
| toxik a răspuns:

Se poate ca si el sa tina la tine dar vrea sa te uite, si deaceia iti spune ca numai vrea sa acorde o a doua sansa relatiei.poate este genul ca atunci cand spune nu,asa sa fie,chiar daca el nu vrea asta,orgoliul e de vinabatting eyelashes exista si asta o posibilitate.
daca vrei sa te impaci cu el si esti sigura ca faci bine,suna-l si spune-i ca vrei sa-l vezi. daca tot insinta ca nu vrea intreaba-l daca este sigur,iar daca iti spune ca da, lasa-l. pana iti va da el un semn si va face el primul pas, dupa ce ai incercat tu. bfta :*

2 răspunsuri:
| toxik a răspuns:

Se poate ca si el sa tina la tine dar vrea sa te uite, si deaceia iti spune ca numai vrea sa acorde o a doua sansa relatiei.poate este genul ca atunci cand spune nu,asa sa fie,chiar daca el nu vrea asta,orgoliul e de vinabatting eyelashes exista si asta o posibilitate.
daca vrei sa te impaci cu el si esti sigura ca faci bine,suna-l si spune-i ca vrei sa-l vezi. daca tot insinta ca nu vrea intreaba-l daca este sigur,iar daca iti spune ca da, lasa-l. pana iti va da el un semn si va face el primul pas, dupa ce ai incercat tu.bfta :*

| olian a răspuns:

Nu mai are rost ca tu sa incerci sa va inpacati,lasa-l ca sa se certe cu cine vrea el, daca u i-ai zis deja ca il mai iubesti si ca ca ai vrea sa va inpacati si el te-a refuzat e clar:nu tine la tine si nu te iubeste, bine asta in cazul in care nu la-i inselat! viata merge inainte