Ca ai iubita sau iubit nu conteaza, o relatie se intretine la fel pentru toate sexele.Numai tu il cunosti foarte bine si ar trebui sa stii ce ii place si fa cat mai mult posibil placerile, dar nu trebuie nici sa exagerezi.
Ca o relatie sa dureze, este foarte important comunicarea, spontanitatea, increderea si sa va simtiti bine.Nu faceti mereu aceleasi lucruri sa nu apara monotonia, fi spontan si cauta idei traznite de distratie.
Cum a spus si allison20, romantismul joaca un rol foarte important intr-o relatie, spune-i cuvintele care vrea sa le auda, intreaba-l ce isi doreste sa faca, sau sa mearga... dupa cum am zis..multa multa comunicare.
Dar incearca sa gasesti un echilibru, nici prea mult nici prea putin, daca ii prea putin nu ii de ajuns, si daca ii prea mult poate il sufoci.
Fii atent cu el si totul va fi ok.Bafta
Fii dragut cu el, fa-l sa rada cat mai des si faceti haz de necaz cand trebuie. Pentru ca plictiseala sa nu apara, iti propun sa ii faci mici surprize, la care sigur nu se astepta: cand vine acasa il astepti cu o cafea calda si o mancare gustoasa; ii cumperi din cand in cand o haine/un obiect care sa ii aminteasca de tine. Ar fi foarte romantic ca odata sa pregatesti o baie calda cu multa spuma - lumina sa vina numai de la lumanari! Un alt gest romantic ar fi ca sa pui petale de trandafiri in pat, si restul va... hmm de poveste . Eu am facut aceste lucruri prietenului meu si a fost surprins intr-un mod placut, am vazut in ochii lui ca se bucura. Sper ca te-am putut ajuta.
Sa va iubiti mult!
Pai. nu cred ca vei ramane cu el pentru totdeauna fiindca Dumnezeu uraste homosexualitatea, deci uraste ce faci. Nu te judec, nu te acuz, am un amic ce are astfel de relatii, dar niciodata nu o sa sustin relatiile de acest fel. undeva exista o fata perfecta pentru tine.
Off doamne, am uitat ca scriu pe un site romanesc. Nu dumnezeu uraste homosexualitatea, oamenii care au tradus biblia nu erau de acord cu ea. Dumnezeu ma iubeste iar eu pe el cel mai mult posibil. Putem sa ne concentram pe intrebare si nu pe homophobie si chestii pro sau contra?
Scuze daca m-am remarcat prost cu comentariul meu,nu conteaza nationalitatea,conteaza mentalitatea cu care te formezi, e normal sa existe pro si contra, asta inseamna libera exprimare. Imi pare rau, dragostea nu are granite iar dumnezeu iubeste dragostea indiferent ce granite are aceasta. Oricum ai putea inchide ochii unpic si raspunde la intrebarea mea? Ceea initiala din text, te rog
. Pai, dupa cum am zis, eu am un prieten foarte bun ce are tot o astfel de relatie si na, o sa iti zic cum face el. Nu arata ca e indragostit, si pare putin distant, ca si cum el e in control, ii raspunde la mesaje dupa 15 min si asa (dar asta se face din cand in cand, nu tot timpul) si nu e mereu disponibil, astfel il tine pe prietenul lui (care e mai in varsta) "in clocot"... Asa face el si functioneaza, nu stiu acum, cred ca depinde de la persoana la persoana. Oricum eu sper ca amandoi va veti gasi o prietena perfectapt voi candva Toate cele bune!
SoSo_5379 întreabă: