| TroubleCrew a întrebat:

Luni, cea mai buna prietena a mea s-a suparat pe mine deoarece i-am spus pe skype ca nu mai petrece deloc timp cu mine si ca sta cu un alt baiat.Acum nu ma mai baga in seama deloc, mi-am cerut scuze si i-am promis ca nu mai zic nimic de el, dar tot nu ma ascuta... Va rog mult ce ar trebui sa fac? Multumesc +

Răspuns Câştigător
| Ioanamaaxd a răspuns:

Bunn. poate prietena ta incearca sa iti faca un test. tu incearca sa ii arati ca nu esti deloc gelos ...ar trebui sa vorbesti cu ea in fata big grin fundita?happy

| TroubleCrew explică (pentru Ioanamaaxd):

Nu pot sa vb cu ea in fata pentru ca ma ignora complet sad

7 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Heii.
Dacă era cu adevărat o așa prietenă bună, nu se supăra.
Las.o! Își va da seama că a greșit!

| TroubleCrew explică (pentru AlleSss):

M-as bucura daca s-ar intampla asta...

| AlleSss a răspuns (pentru TroubleCrew):

Păi nu ar trebui să o cauți tu.
Dacă chiar este așa de bună prietenă, își va da seama!
Dacă nu, nu e de tine!

| buburuza2007 a răspuns:

Las-o in pace,de obicei chestiile astea nu tin mult,si va veni ea la tine,ai facut ce trebuia sa faci,dar pana la urma i-ai zis adevarul,nu trebuia sa se supere ci sa-si puna un semn de intrebare,asa se intampla cu relatiile de prietenie atunci cand apare un baiat, dar o sa vezi ca nu va tine mult, tu las-o in pace, va veni singura, have fun

| TroubleCrew explică (pentru buburuza2007):

Am sa incerc sad, de obicei cand ne certam se duce repede, dar de data asta este a 2 zi sad sper sa fie cum zici tu. Ps: o sa dau un reply la voi daca va int normal si daca va merge cv o sa dau funda

| buburuza2007 a răspuns (pentru TroubleCrew):

Stai linistita,o sa vezi ca va veni singura,plus ca asta nu e prietena,chiar daca ai un prieten, nu uiti de cea care a fost langa tine, mai ales cand nu aveai pe nimeni, stai linsitita scumpo, distreaza-te