| Teodora55 a întrebat:

TPU!
M-am cam indragostit...Si din cate vad, si el ma place.Am inceput sa vorbim tot mai des pe facebook si de fiecare data cand ne vedem, chiar daca ne vedem din departare, nu ezita sa ma salute sau sa imi faca cu mana si sa imi zambeasca( lucru de care nu am mai avut parte atunci cand vorbeam cu alti baieti)
E dragut prin felul in care imi scrie si pare chiar interesat...Problema e ca am facut marea greseala de a-l baga la prieteni apropiati si am vazut ca a dat comentariu la 3 fete :,,:*!"
Nu mi-a cazut bine deloc, oare ar trebui sa renunt la acest baiat?
P.s: Mi-a mai spus si ca vrea sa ma cheme la un meci de-al lui de fotbal zilele astea.

5 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pana nu-l cunosti mai bine, de ce sa renunti? O relatie nu inseamna izolare totala, fiecare trebuind sa socializeze si cu cei din jur.Depinde de limite si intentie.

| MadalinaaIoana a răspuns:

Buna!
Eu zic sa il intrebi daca te place, sa fii sigura, iar comentariile acelea, nu inseamna nimic.

| CatalinaKaty a răspuns:

Hey happy
Comm-urile alea nu inseamna nimic.
Tipul e interesat, lupta pentru el!
Succes :*

| Mihaela030 a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa renunti. daca chiar tii la el si il placi mult lupta pentru el

| slick6666 a răspuns:

Daca a comentat la pozele altor fete nu este nimic rau daca lui ii place de tine si tie iti place de el vorbiti si vedeti cum va va merge bafta :X