| мιcнєℓℓє a întrebat:

M-am certat cu prietena mea cea mai buna.Si ea a inceput sa ma injure si sa imi zica, ca eu sunt de la tara ca sunt usor de fraierit, ca ea e in Germania si ca are posibilitati etc.Acum ea s-a impacat cu o fata care nu o suport.Prietena mea mi-a dat ignor pe mess, numai pe facebook nu mi-a dat.Si chiar daca ii scriu cv nu imi raspunde. Oricum eu nu mai vreau sa ma mai impac cu ea, am si alte prietene mai bune. Apropo a scris la status pe mess:"Te iubesc Mallii"(adica prietena ei cu care vb acum si eu nu o suport)Am 2 intrebari:A scris la status sa ma faca pe mine geloasa? Am facut bine ca nu mai vb cu ea? Nu imi spuneti sa ma impac si asa nu vorbeste cu mine.happy

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Bună!

Da ai făcut bine că ai renunțat la ea. Dacă îți era prietenă adevărată nu te înjura și nici nu te înlocuia cu alta. Și probabil a pus acel status să te facă geloasă și să te simți prost dar din păcate nu i-a ieșit așa cum a vrut ea. Data viitoare să ai grijă ce prieteni îți faci să nu fie falși! ferește-te de asemenea persoane.

O zi plăcută să ai în continuare!

6 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Păi dacă e prietena ta cea mai bună e imposibil să ai prietene mai bune

| uN23 a răspuns:

Comportament de copii. Se vede ca nu v-ati maturizat inca, astea sunt probleme minore pe langa ce-o sa va rezerve viata in viitor. Eu oricum sunt de parere ca tot o sa te impaci cu ea. Daca ai facut bine? Vei vedea peste catva timp daca prietenele astea noi sunt mai bune sau nu decat ea si vei trage singura o concluzie.

| мιcнєℓℓє explică:

Multumesc de sfaturi!

| CrazyTeenager a răspuns:

Daca nu iti pasa de ea, nu o baga-i deloc in seama, prin faptul ca se lauda cu tara in care locuieste, arata cat de taranca e ea, ii esti cu mult superiora, scapa de lepre si pastreaza-ti prietenii adevarati.

| xSequel a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa.Nu o mai baga in seama, arata ca esti mai buna decat ea.Nu cred ca a fost o prietena adevarata cu tine, daca zici ca acum te injura.

| oanacristiana a răspuns:

Daca a facut cum ai zis tu inseamna k e o prostawinking ...mai ales daca a pus chestia aia la status inseamna ca nu stie sa fie prietenastraight face.