Da,a scris la status ca sa te faca geloasa.Ai facut f bine ca nu mai vb k ea. Spune-i ca nu cont. ca e din Germ., tu ai alte calitati mult mai de pret:frumusetea, inteligenta etc.Gaseste-ti prietene bune, formeaza un grup mare de fete si gataNu mai fii suparata, ok?>:d
Da,normal ca a facut-o intentionat, numai sa te faca geloasa, am fost si eu in situatia ta, mai devreme sau mai tarziu va veti impaca, indiferent daca vrei sau nu si 2) Tu nu trebuie sa fii suparata pe ea, pentru ca ai arata ca ai fite, ca tii pica ...asa mai bine fii indiferenta daca te saluta o saluti, daca nu nu, daca te injura arata ca nu-ti pasa, ca nu te simti si daca incearca sa te faca geloasa stai cu prietenele tale, arata ca te simti bine si ataT. Nu trebuie sa te complici!
Prietena ta a fost o pitipoanca de la inceput. Daca vrei sa o faci sa se simta rau poti sa ii spui subtil cand treci pe langa ea,, Nu imi place ce ai devenit,, Intre timp ea va intelege ca a distrus o prietenie dar daca iti va cere sa vb nu sa fiti prietene sa nu accepti din prima OK? Si da a facut-o ca sa te faca geloasa. Sunt sanse de 5% sa o placa si 95% sa nu deci e clar ca a facut-o doar pentru a te face geloasa