Cred ca daca ii faci mereu scene de gelozie e normal sa reactioneze asa insa daca s-a intamlpat doar de data aceasta si te-a lasat sa vorbesti singura cred ca a fost foarte uraat din partea lui. Exista doua posibilitati, asta depinde de ce comuri scria fetelor
1. daca intr-adevar te iubea iti explica ce s-a intamplat si iti spunea ca daca te deranjeaza nu o sa mai lase comuri
2.Ori ai exagerat tu prea mult si nu era nimic pur si simplu lasa comuri unor prietene pe care le cunoaste, si s-a suparat din cauza neincrederii tale.Dar nu iti face griji daca intr-adevar el te iubeste isis va cere scuze sau va face in asa fel incat sa va impacati deoarece a fost o cearta fara importanta! Sucees sper ca te-am ajutat!
Plangi? Asta si vrea. Din partea mea poti sa plangi pana poimaine, dar sa stii ca nu intereseaza pe nimeni asta.Asa ca, mai bine aduna-te.Am inteles ca tii la el, dar te-ai gandit ca poate nu te merita? Sfatul meu este sa-ti gasesti un baiat care te merita.Probabil nu o sa iei in considerare sfatul meu (nici nu-mi pasa prea tare), dar mai tarziu o sa suferi din cauza lui.
In primul rand nu trebuie sa plangi pentru un baiat si asa am patit si eu cu comurile si cel mai bine ar fi sa ii zici ca nu iti place sa lase comuri la altele si sa vorbiti despre chestia asta.