| littleblackgirl a întrebat:

M-am despartit azi de prietenul meu pentru ca am crezut ca nu mai tin la el decat ca la un amic. Dar mi-am dat seama ca nu e deloc asa, si ca inca vreau sa fim impreuna, dar nu stiu cum sa-i spun asta, sau macar cum sa deschid subiectul. Ma puteti ajuta cu un posibil dialog? Va rog, este urgent. Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Poi si eu am fost in situatia ta si am stat despartiti o luna si jumate si aseara ne-am impacat.Pur si simplu l-am sunat si i-am zis ca am facut cea mai amre greseala a vietii mele cand m-am despartit de el si ca mi-am dat seama ca-l iubesc enorm si l-am rugat sa fim iar impreuna si bineinteles a acceptat pentru ca ma iubea. Daca te va iubi foarte mult va fi iar cu tine.

| iulialina a răspuns:

Nu trebuie sa ti faci un scenariu cu ce o sa i zici pentru ca nu o sa ti iasa. fi directatongue si sincerabig grin u il cunosti mai bine ca noi si sti cu sa ii explici. poti sa si spui ca i se poate intampla oricui si ca acum ti ai dat seama cat de mult inseamna el pentru tine cu adevarat si o sa l apreciezi mai mult daca va impacati.