| Alleeksssaa a întrebat:

Buna TPU

M-am despartit de prietenul meu de aproximativ 2 saptamana, cand ne-am despartit mi-a zis sa am grija de mine si sa nu fiu suparata ca s-a intamplat pentru ca el imi vrea binele de asta face ceea ce face si ca eu sunt o fata buna care merita tot ce-i mai bun din lume, iar el nu e bun pentru mine chestii de genu cum ca nu ma mai iubeste si nu are rost sa stea cu mine sa-mi faca rau

Dar daca nu ma mai iubeste de ce mai pastreaza pozele cu mine pe facebook si imi viziteaza zilnic profilul de netlog?

Fundita pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| PinkNightmare a răspuns:

Poate pentru ca te iubeste inca si daca s-a despartit intr-adevar de tine din motivul ca iti vrea binele merita tot respectul.Deoarece sa iubesti pe cineva cu adevarat inseamna sa faci ceea ce este mai bine pentru persoana iubita chiar daca stii ca tu ai sa fii nefericit.

7 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Întreabă`l pe el nu pe noi...

| Alleeksssaa explică (pentru 愛日本):

Ha ha mersi fain, am intrebat si mi-a zis ca e mai bine sa nu stiu tocmai de aia v-am intrebat pe voi...

| VanillaBear a răspuns:

Poate iubirea lui initiala s-a transformat in altfel de compasiunea.Inca ii esti draga dar nu ca o "iubita" si ca o prietena foarte buna poate si de aceea vrea sa vada cum o mai duci fara sa para vreun disperat.
De asemena avand in vedere felul in care v-ati desparit nu mi se pare ciudat ca nu si-a sters pozele de pe facebook cu tine din moment ce relatia cu tine a fost un moment frumos din viata lui, o amintire pe care nu vrea sa o stearga ci sa si-o aminteasca nu ca altii care dupa ce se despart de prietena lor incep sa o faca in toate felurile.

Sper ca te-am ajutat si nu uita ca viata merge inainte happy

xoxo Vanilla

| Alleeksssaa explică (pentru VanillaBear):

Iti multumesc mult pentru raspuns

xxxxxxx

| vreau1alint a răspuns:

Nu cred ca nu te mai iubeste. Adica a incheiat relatia pentru ca ''meriti ceva mai bun''. Poate a facut vreo prostie si nu voia sa te bage si pe tine sau pur si simplu a tinut atat de mult la tine incat vrea sa ramaneti macar amici.

| Tanea154 a răspuns:

Totusi mai tine la tine
gandeste-te poate la un baiat ii mai place de tine si la avertizat cu ceva nu stiu...

| Mikita a răspuns:

Finndca vrea sa pastrati relatia de prieteni...cred eu...