Daca o legatura rezista la distanta cativa ani atunci merita facut un pas spre o mutare impreuna. In anii 1800 cand plecai la un studiu in strainatate distanta dintre indragostiti era de cateva luni sau ani buni si totusi relatiile au rezistat. Acuma alegerea este a ta. Incearca cu altul daca vrei vezi cum e si dupa poti sa spui ceva mai mult. Depinde foarte mult si varsta voastra acum. Cati ani ai tu si cati are fostul tau prieten?
Eu am 15 el 16
Merita sa ramaneti prieteni, e sfatul meu prietenesc. Aveti o viata intreaga in fata si daca este sa va revedeti vreodata in viitor atunci sigur se va lega ceva intre voi.
Pai ne am despartit cam de 3 ori si tot ne am cuplat din nou, si de fiecare data avea mai multa grija de mine
Atunci probabil la un moment dat in viata voastra se va intampla ceva serios intre voi. In ce zona locuiesti tu si in ce zona locuieste el? sa-mi dau seama de distanta dintre voi.
Eu sunt intr o parte a tarii el in alta, e distanta ff mare de 500 de km
eu stau in Timisoara el in focsani
Am vazut multe relatii la distanta care au avut efect si care s-au destramat. dar cele mai multe care au functionat aveau o componentat karmica in ele. Sper sa o aveti si voi
Andrei67y5 întreabă: