anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am împăcat cu prietena mea cea mai buna dar este cam distanta fata de mine, parca s-a împăcat cu mine din mila, deși mi-a zis ca vrea din nou sa fim "Bff" parca nu mai este ca înainte, raspunde greu la mesaje, stiu ca de abia ne-am împăcat dar pe mine mă doare acea indiferenta, i-am zis cât de mult țin la ea și mi-a trimis doar "?❤️❤️" și un "lysm" dar nu mă simt mulțumită deloc, sa îi dau puțin timp sa se acomodeze cu mine?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daa, e normal după o ceartă mai ales dacă a fost mai serioasă să fie perioada asta de răcire. o să treacă, petreceți mai mult timp împreună

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, dar dă-i mai ales papucii.

| Michaeel a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta de 3 ori și ți-am răspuns. Pun pariu ca mâine vei pune întrebarea : "M-am certat DIN NOU cu bff sad după ce ne-am împăcat". Chestia asta ar trebui sa fie pusa într-o telenovela... Daca v-ați împăcat după ce v-ați certa normal ca ea se simte incomod și este mai distanta. Așteaptă câteva zile pana se încălzește rația dinte voi și lăsați în spate cearta... Nu esti deloc o persoana răbdătoare.

| blackheart26 a răspuns (pentru Michaeel):

Înțeleg, dar la fiecare cearta dea noastră, când ne impacam era destul de ok, acum parca s-a răcit rău fata de mine?

| blackheart26 a răspuns (pentru Michaeel):

Este indicat sa vorbesc cu ea ca sa se încălzească relatia dintre noi?

| Nemessys a răspuns (pentru Michaeel):

Ce ar mai fi aia viata dacă totul ar merge bine? laughing

| Michaeel a răspuns (pentru Nemessys):

Bine zis! Dacă trăiești numai în puf și ai parte numai de fericire lipsește acțiunea happy

| Clytia a răspuns:

Eu zic că cel mai bine ar fi să o lași mai moale. Nu o mai "teroriza" atât cu niște mesaje și acordă-i timp ca lucrurile să revină la normal.