| Mădălina279 a întrebat:

sad M-am indragostit de cel mai bun prieten. Cum am aflat asta?! Pai mereu citesc conversatiile noastre, si mereu vorbim, avem o grama de convorbiri. Dimineata, el, este primul meu gand. Nu mai am pofta de mancare. Avem foarte multe in comun si ma sperie asta. sad
Am observat ca sunt geloasa pe o fata pentru ca tot il eticheteaza in poze. sad Eu nu stiu ce sa fac, mereu ma gandesc la el! Cand fac dus, cand mananc, cand doarm, ascult muzica, cand sunt la scoala... Repet avem foarte multe lucruri in comun.El mi-a compus o melodie ceea ce ma face foarte fericita! Este foarte nebun, ca si mine, si asta ma face sa il ador si mai mult! Ajutati-mă. puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViise a răspuns:

Vaiiii! Ce dragut ti-a compus o melodie! Vad ca e un baiat foarte dragut.Eu zic sa te combini cu el pentru ca din ce ai spus tu chiar va potriviti si poate chiar o sa fii fericita cu el impreuna.Si chiar daca esti geloasa pe fata ai incepi si tu sa il etichetezi in imagini sa stai mult timp cu el. Sper ca te-am ajutat. Funda? puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Mădălina279 explică:

Îndragostit* I don't want to see.

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

E un lucru super dragut ca aveti atat de multe lucruri in comun.Eu zic sa-i spui ca-ti place de el, sa vezi cum reactioneaza. Cred ca si lui ii place de tine asa ca SA VEDEM CE O SA IASA

| Trololoolololool a răspuns:

Sincer. iti spun din pozitia baiatului. de obicei la aproape orice fata ne-am uita gasim ceva special in ea chiar si daca o vedem pentru prima oara. trebuie sa vorbesti cu el fara frica si sa il intrebi fara frica. daca eziti o sa fie rau!

Bafta!

| soaitamarius a răspuns:

Ce este rau in asta? Nu e deloc trist poate si el te place eu zic sa ii spui pana nu o sa aiba prietena. Nu prea ma am in domeniu dar sper ca te-am ajutat un pic. Succes

| Mădiiiiie a răspuns:

Trec prin asta si eu laughing. Dar nu fi geloasa pe celelalte fete, incearca sa-i atragi tu atentia cum poti big grin BAFTAAAAAAAAA