| vanilivanessa a întrebat:

M-am indragostit de un fost coleg.ne intalnim in fiecare zi vorbim des la telefon fumam si bem impreuna chiar daca eu fumez doar ocazional mai trag si eu cate o pipa cu el.el se uita insistent la mine si nu refuza intalnirile pe care i le cer. doar ca la aceste intalniri nu e nimic special doar stam unul langa altul si ne privim insistent atat.el a fost cu o prietena de-a mea acum un an de zile.ea imi zice ca el i-a cerut sa fie cu ea.cum pot afla daca ma place si daca vrea acelasi lucfj pe care il vreau si eu adica sa fim impreuna? Va rog am nevoie de raspunsurile voasrre

7 răspunsuri:
| WalterWhite a răspuns:

Pai aproprietete cu fata de el poate te saruta sau fa si tu ceva glume de genu : vai am fost la bar si aveam tigari, bautura dar lipsea un baiat dragut daca erai si tu acolo era perfect laughing

| đɾεαmεɾ a răspuns:

Pai...l-ai putea face sa recunoasca intr-un mod subtil,de exemplu: l-ai putea intreba ce "Ii place la tine" sau iti poti da seama daca e atras de tine si din gesturile lui "Se uita mereu la tine, se balbaie, se inroseste, se aseaza langa tine,daca e mai indraznet va vorbi mult cu tine, va face orice sa te vada, face glume despre o posibila relatie cu tine, te cheama in oras din cand in cand dar nu la o intalnire ci doar asa la distractie, nu ar lasa pe nimeni sa iti bata joc de tine, ar fi un pic nesimtit (In modul bun) sau te suna la telefon.Dar cu putin curaj il poti intreba direc daca te place si vrea sa fie cu tine.Eu iti urez succes si sper ca te-am ajutat!

| CamiiBăă a răspuns:

Intreaba-l! Asta e singura cale... Funda?

| maly00 a răspuns:

Pai...cand fumezi prefa'te si tu ca te ineci sa vezi cum reactioneaza poate trece la resp. g-l-g

| vanilivanessa explică (pentru maly00):

Buna ideea dar daca nu reactioneaza la chestia asta poate crede ca nu stiu sa fumez! El fumeaza de 2 ani de zile iar eu cum am mai zis doar de sarbatori.si chiar m-am inecat odata cu fum de togara si o fost groaznic de rau. aprop eu fumul nu il trag in plamani ca nu pot ca ma incec deci doar asa putin.

| maly00 a răspuns (pentru vanilivanessa):

Pai asta ar fi ca sa-ti dai seama daca te place, ca daca rade in niciun caz n-ar fi o alegere buna.Un baiat trebuie sa te placa pe tine insuti, nu pe cineva in care incearca el sa te transforme.

| Erica2018 a răspuns:

Deci,poate este un baiat timid? Daca este timid atunci ai putea sa il intrebi tu daca simte ceva pentru tine, sau ai putea sa il intrebi altfel putin mai indirect gen"ce iti place la mine?"sau "cum iti par ca persoana","crezi ca ar trebui sa schimb ceva la mie"? Intrebari de genul asta cred ca ai prins ideea.Ok succes cu el si sper sa mearga.big grin