| vanilivanessa a întrebat:

Buna TPU.m-am indragostit de un fost coleg.nu stiu daca si el ma place doar ca am fost la niste prietenii iar el incontinuu se uita la mine si zambea. normal k ma facea si pe mine sa zambesc.el e fumator.eu nu prea fumez adica doar de sarbatori si fara sa ii cer eu tigara ma intreaba daca vreau una sau nu.mi-a cerut numarul de telefon, vorbim foarte des de vreo 5 ori pe zi si i-am propus sa ne intalnim.L-am intrebat daca vine si o zis ca normal ca vine.la telefon imi zice no bine, ne vedem azi, etc. oare ma place? as vrea sa fiu cu el dar nu vreau sa fac eu primul pas! voi ce parere aveti? va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri! mersii anticipat! scuzati cateogria!

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Uite ce ai scris aici:
( i-am propus sa ne intalnim.L-am intrebat daca vine si o zis ca normal ca vine.)
Iar apoi spui că nu vrei să faci tu primul pas.Cum vine asta?
De plăcut te place sigur.Mergi şi vezi ce intenţii are.Baftă şi Crăciun fericit!

| Tessa a răspuns:

Păi să nu faci tu primul pas, pentru că unii băieţi sunt iprevizibili uneori şi de aceea nu e bine să-ţi rişti demnitatea. Fă-te dorită, nu te topi după orice compliment sau orice zâmbet încearcă să fii tu. La întâlnire dacă se dă la tine, la început încearcă să-l respingi într-un mod plăcut, iar dacă continuă încearcă să accepţi într-un mod subtil, el sigur se va prinde şi va continua, după aceea e problema ta dacă vrei mai mult decât îmbrăţişări sau ceva de gen. Ţi-am zis, fă-te dorită, nu da totul din prima. Te pup, Crăciun fericit şi baftă la întâlnire. :*

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca raspunzi unei invitatii venita din partea lui, nu inseamna ca faci primul pas.Si chiar n-as vedea nimic rau in asta. Unii baieti sunt atat de timizi ca mai trebuie,, scuturati,, de fata care-i place.