| Butterflybeautiful a întrebat:

TPU! M-am saturat de tot, mereu cand trec pe coridor trebuie sa rada cineva de mine, azi am intrat in baia fetelor si o fata a inceput sa rada de mine ca sunt scunda, si mai ales in clasa n-am nici o prietena fiindca am numai nesimtite in clasa, m-am certat cu un baiat si el a zis ca sunt mica si urata, iar prietenii mei au zis ca nu este asa, fiindca eu nu sunt urata sunt chiar frumoasa. Ce sa fac sa nu mai fiu scunda? ( P.S : Nu pot sa fac un sport, fiindca n-am timp cu programul, trebuie sa invat ). M-am gandit daca ati putea sa imi da-ti un site cum sa fac niste exercitii sa ma inalt, nu mai vreau sa fiu scunda! Cum sa imi fac o prietena in clasa? ( Eu sunt mai linistita, si nu prea vorbesc cu ele fiindca daca ma apuc prea mult in taina cu ele, incep sa bage minciunii despre mine si chesti ).

8 răspunsuri:
| bivolcarolincic a răspuns:

Daca doresti sa iti faci prietene in clasa fii mai totuna de toate, mai glumeta si mai pozitiva eu la fel sunt scunda dar nu trag atentie la toate prostiile spuse de toti prostii

| NgrMdx a răspuns:

Nu poti sa faci ceva sa devii mai inalta..de crescut cresti in timp.Depinde si cat de inalti sunt parintii tai, poate semeni cu ei la inaltime.Si nu pune "botul" la ce spun ceilalti, conteaza cum te vezi tu..nu altii. happy

| SkyPilot a răspuns:

Nu ai ce sa faci ca sa cresti, dar nu e nici o problema ca esti scunda. Ai observat ca femeile mici de inaltime se pastreaza mai bine cu varsta? Lasa-i pe cei rautaciosi sa vorbeasca, dupa cum spui chiar tu ai prieteni care te apreciaza si iti spun ca esti frumoasa asa cum esti. Crede-i pe ei, nu pe ceilalti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt exact in aceeasi situatie ca tine, numai ca nu sunt scunda. Ca sa cresti mai inalta iti recomand sa ai o alimentatie bogata in calciu si sa iesi cat mai mult la soare (daca locuiesti la casa poti sa iti faci temele afara, deoarece de la razele soarelui primesti vitamina D, care ajuta calciul sa se fixeze in oase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt exact in aceeasi situatie ca tine. Numai ca eu nu sunt scunda. Pentru a creste în inaltime iti recomand sa consumi alimente bogate în calciu si sa stai cat mai mult la soare, deoarece stand la soare asimilezi vitamina D, care ajuta calciul sa se fixeze in oase.

| sappy a răspuns:

Cei din jur te jignesc pentru ca vad ca esti o persoana care pune la suflet si te afecteaza, incerca sa fi mai nepasatoare si sa te comporti cu fiecare dupa cum merita!

| Axys a răspuns:

Nu baga toate prostiile in seama, insemna cas ca proste alea care rad happy cred ca nu sau uitat la ele happy asa sunt pitipoancele

| Axys a răspuns:

Si nu te emotiona in fata lor fi indiferenta si fune la fund tot laughing fi tare nu fi moale ca mai tare le intarati happy