| Byb2001 a întrebat:

Bună TPU, m-am saturat din cauză că toți pun presiune pe mine, îmi zic sa iau bacul și mă deranjează că mi-a zis că se pune eticheta că ești proastă, curva că cine nu ia bacul și că ea a pus etichete la fel, adică cumnata mea. Adică practic daca nu iau mai mult că sigur mi se pune aceeași etichetă iar eu n-am mai învățat nimic din generală și nici atunci nu învățam și acum îmi este greu in clasa a 12 a să mă apuc sa învăț și nici nu îmi place, iar matematica, biologia umană mi se par grele iar profesoara de biologie mi-a zis că nimeni din liceu nu a dat la biologie vegetala ca nu a vrut ea, iar eu i-am zis că vreau sa dau la biologie vegetala și mi-a zis că dacă nu învăț umană nu mă bagă în bac. Mi s-a luat adică mie îmi place să învăț din plăcere nu din obligație...

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că se pune eticheta. Cine pune ericheta?
mai mult că sigur mi se pune aceiași etichetă.
De unde rezultă că mai mult ca sigur?
eu n am mai învățat nimic din generală. Dacă nu învățai nimic atunci, cum ai trecut clasele?
că nimeni din liceu nu a dat la biologie vegetala ca nu a vrut ea.
Întreabă-o de ce nu a vrut?
și mi-a zis că dacă nu învăț umană nu mă bagă în bac. Întreabă-o de ce?
îmi place să învăț din plăcere daca învăț nu din obligație.
De ce nu poți învăța din obligație?

| Irinel15123532 a răspuns:

Eu niciodata nu am fost bun la matematica, mi se parea imposibila, la ora de mate aveam doar note de 5 si 4, cand am dat bacalaureatul la matematica, nu mai stiam nici tabla inmultirii, am invatat o luna in continuu si am luat aproape 7. Apoi am mers la facultate.
Iti spun din experienta ca biologia nu este asa grea odata ce ii acorzi timp, matematica s-ar putea sa iti creeze probleme, dar cu rabdare vei reusi, dar ai nevoie de meditatii, nu poti de una singura, este mai greu. Cauta meditatorul care se implica in materie, care stie sa iti explice si de la care intelegi, si desigur lucreaza si tu acasa dupa orele de meditatii.
Totul are un inceput, trebuie doar sa vrei, in acest domeniu chiar nu exista ''nu pot'', trebuie doar sa te motivezi, alege o facultate si urmeaza-ti visul.
Dumnezeu sa te ajute la aceasta! Citeste noul testament, Hristos te iubeste.

| Byb2001 explică:

Adică nu de frica că mă lasă profesoara de biologie pe toamna