| AnaAnastasiaaaa a întrebat:

M-am trezit in timpul noptii cu o durere insuportabila de stomac ce ma "apasa" cam de pe la 11-12 dar atunci nimic ingrijorator. Problema e ca eu cam abuzez cu cola si imi e frica sa nu am crize de acest gen pentru cateva zile. Mentionez ca acum nu ma pot duce la doctor. Astept un sfat!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai abuza cu Cola. Nu e buna in cantitati mari.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti face ulcer de la coca-cola, fiind o bautura acida si foarte agresiva cu stomacul.
Cand te doare stomacul este bine sa bei un ceai caldut de sunatoare.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu am de gand nici sa te sperii si nici sa te educ incerc doar sa-ti transmit ca am participat recent la inmormantarea unui var de-al meu care desi era in floarea varstei a facut ciroza, ficatul ajungand la marimea unei mingi de tenis de camp din cauza cantitatii de circa 2 litri de Coca Cola bauti zilnic. Este trist dar real. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ugh, nasol.Eu le aveam cand eram dependenta de energizant si am ajuns la urgenta pana la urma.laughing Renunta la cola, nu mai bea toate prostiile. Mie imi e si sila sa dau banii pe o sticla de suc care are apa, zahar, cateva bule ametite si aroma. Daca vrei sa ai energie fa-ti un suc de fructe sau o limonada cu miere.

| MariaLarissa a răspuns:

Cola are multa cofeina, si nu prea iti face bine in organism. Daca vrei sa bei ia-ti un bidon mare si consuma-l in o saptamana.