Http://www.youtube.com/watch?v=Yoa1SeB45V0
http://www.youtube.com/watch?v=DJ3nkQDvG98
http://www.youtube.com/watch?v=DJ3nkQDvG98
Sper sa te ajute! Papion la Puffy?:>:*
Buna, nu e bine sa te dai cu fond de ten peste cos pentru ca infunzi porii si ca urmare se vor produce alte cosuri si in plus e inestetic. Believe me I know, am ten gras. Eu folosesc un creion corector de la gerovital, e ff. bun, acopera si este si tratament, usuca in 2-3 zile cosul si este culoarea pielii, la mine s-a potrivit nuanta. Poti incerca un gel de exfoliere (recomand de la La Roche Posay(mai scump) sau Bioderma(mai ieftin))pentru a indeparta sebumul si a netezi pielea de dimineata si daca chiar e nevoie sa te dai incearca pudra pe baza de minerale sau fondul de ten fara ulei de la L'oreal. Bafta, sper ca am fost de ajutor
Nu mai folosi corectorul,rezuma-te doar la fondul de ten si nu-l aplica pe toata fata, ci doar pe cosuri(aplicat pe toata fata va duce la aparitia mai multor cosuri).Cel mai important este sa "lucrezi" la lumina naturala, cu cantitati foarte mici si sa te demachiezi bine cand te intorci acasa.De asemenea, nu trebuie sa te grabesti(iti poate lua chiar 20 de minute, chiar si mai mult daca ai multe cosuri de acoperit). Aplica-l in cantitati foarte mici pe imperfectiuni si intinde-l usor, doar pe zonele respective.Mai aplica o data daca este nevoie, e mai bine sa retusezi, decat sa fie nevoie sa stergi si sa o iei de la inceput.Este posibil ca unele cosuri sa nu poata fi acoperite perfect,dar vor fi reduse considerabil(nu se vor vedea decat de foarte aproape). Dupa ce acoperi toate zonele dorite,verifica aspectul sau atat la lumina naturala,cat si la lumina artificiala,iar daca se vor vedea urme de fond de ten in jurul imperfectiunilor,da putin cu degetul pe ele(incercand sa nu iei fondul de ten si de pe cosuri, ci dar din jurul lor)si incearca sa le intizi, pana cand se va uniformiza culoarea.Numai bine.
Pai, una din greselile tale, e ca te dai cu fond de ten. Trebuie mai intai sa rezolvi problema tenului, si apoi. daca simti nevoia. Iti sugerez sa folosesti ceva de la o firma mare garnier, nivea, l'oreal, etc.o lotiune pentru curatare si o crema hidratanta pentru ten gras. Si, dupa ce ai tenul curat, poti aplica un fond de ten, eu folosesc un fond de ten "solid" adica, nu e ca cel lichid, de la l'oread, e o cutiuta patrata cu capac roz neon, si se numeste cu m nu stiu sa zic.in orice caz, pentru a aplica corect fondul de ten trebuie sa hidratezi tenul mai intai cu o crema si apoi aplici cantitati mici masand cu miscari circulare pana este uniform. Si fondul de ten trebuie sa fie de calitate.nu ai vrea sa ai surprize. Si nu uita sa te demachezi de fond de ten la sfarsitul zilei. sper ca te.am ajutat:*