| Adriiiii a întrebat:

Ma ajutati si pe mine cu ceva va rog? Ma inteleg SUpPEr bine cu o fata si ei ii place de varul meu si mie de varul ei...laughing [ Ca naibaaa ]. Ea este deja cu varul meu. Eu nu sunt cu varul ei pentru ca acum 2 ani m-am certat rau de tot cu el si nu mai vorbeam. Si SURPRIZA! In vara care tocmai a trecut ne-am indragostit unul de altul. El trecea mereu pe langa mine si imi zambeaaa:X:X Si tot Nu vorbeam [ Ca la nebuni!hee hee ] Si acum mi-a spus prietena mea ca a inceput sa intrebe foarte mult de mine la scoala! ( ca el e de la mine de la tara si eu vin in fiecare week-end) Vreau sa va intreb : a ) Credeti ca ma place?puppy dog eyes b ) Ea(prietena mea si verisoara lui) mi-a spus ca in acest week-end o sa ne jucam adevar si provocare si o sa-l puna sa ma pupe! I don't want to see Aoleu! Mi-e fricaa! Am emotii! Cum ar trebui sa reactionez? Ca noi tot nu vorbim desi am Id-ul sau si imi ia web-ul tot timpul tot nu vorbimthinking [ Da...Stiu ca suntem dereglati total dar asta e dragostea] Deci? Cum ar trebui sa reactionez? Sa zic ca nu vreau? Sau sa spun ca da.Sa nu i se para doamne fereste ca sunt obsedata.sad Va rog ajutati-ma! Funditaaa!:X

Răspuns Câştigător
| seen a răspuns:

Nu te stresa pentru un lucru lasa ca vinatotul de la sine sausa fie o etapa in viata din care poti invata ceva

Ps we found love (nu uita asta indiferent de rasa sex asta vrem)

0 răspunsuri: