| elenapacos99 a întrebat:

ma ajutati si pe mine va rog? deci sunt in clasa a VII imi place un baiat din clasa, si cred ca si-a dat seama dar el credea ca l-am placut, ca nu-l mai plac si akm.prieteni mei(grupul meu)mai ieseau in oras,prin parcuri si din astea si am mai mers si eu cand aveam timp,el nu era atunci,dupa a mai venit si el, eu aveam treaba si nu puteam atunci, si cand a venit vorba sa mergem toti a zis sa nu merg si eu, nu-s de ce ca nu a zis motivu, si cateodata in ore il vad ca se uita la mn.credeti ca ma place si el?

Răspuns Câştigător
| cristinamicuta2002 a răspuns:

Pai poate ca in ore se uita la tine doar sa copiehee hee S-au poate chiar te place dar mai bine sa spunem putin din aman2 ok?> Deci cred ca intr.o zi va veni vremea sa te intrebe : Vrei sa fii? Iar tu nu il vei m-ai placea! Si sigur te place de oare ce iti dai seama foarte usor : se uita la tine, incearca sa te sarute in forma ca intr.un fel si-ar lua jacketa, te imbratiseaza de ziua ta si iti da un cadou frumos cum ar fi o inimioara pe care scrie : luv u! Daca va face ceva de genu inseamna ca te place! Funda? big grin

| elenapacos99 explică (pentru cristinamicuta2002):

Pai nu stam in aceiasi banca sau aproape satap pe randuri diferite.ms de rasp

2 răspunsuri:
| cristinamicuta2002 a răspuns:

Nu ai pentru ce!