| Biancaalone a întrebat:

Ma cheama Bianca, am 13 si sunt sunt in clasa VI a. Am o problema fff mare : aproape toata clasa nu ma suporta!
nu ma suporta din clasa I de cand eu aveam parul scurt si nimeni nu vb cu mine, dar acum nu mai arat cum aratam atunci...sunt schimbata la 360 de grade, dar ei nu sau schimbat in privinta mea Imi gasesc subiecte de cearta k eu le barfesc si le vb pe la spate cand defapt..eu habar nu am despre ce vb!
Am incercat sa fiu prietena cu ele, dar nu pot! Ele nu vor fii prietene cu mine pana eu nu ma schimba in felul lor si eu nu vreau sa devin o fufa cum sunt ele!
Deci ce ar trebui sa fac?!

Va multumes din suflet k ati avut timp sa ma ascultati si doresc un sfat care sa ma ajute!
Doar stiti vb aia: singur nu o sa reusesti niciodata sa faci ce vrei!
Multumesc...

13 răspunsuri:
| venilla a răspuns:

Hei! Sa nu te schimbi in nicun caz, esti perfecta asa cum esti, si probabil daca o sa devii o fufa, o sa iti atragi chiar mai multe antipatii. Si eu pot spune ca am probleme de genu, dar sunt o fire mai baietoasa si ma inteleg supoer bine cu baietii, asa ca stau mai mult cu ei si imi place mai mult compania lor decat a fetelor, care nu stiu decat sa barfeasca. Incearca sa te apropii de colegii tai (baieti) si nu stiu, daca ti se pare vreo colega mai "cumintica", apropie-te de ea happy Bafta!

| τττ a răspuns:

Bună!
Nu trebuie să-ți schimbi atitudinea ta de fată cuminte și să ajunci o c***ă. Cine îți e prieten cu adevărat, te acceaptă așa cum ești! Caută-ți prietene adevărate care să te accepte așa cum ești și lasă-le pe ele!
Pa, pa.

| Iubibilăă a răspuns (pentru τττ):

Ceea ce o indrumi tu sa faca, nu este deloc frumos! Cu un copil nu se vorbeste asa. El va invata acest lucru si va fi asa mereu!
Spune-i ca nu e frumos sa raspunda provocarilor! Trebuie sa ignore rautatile etc.
Multumesc pentru intelegere.

| Biancaalone explică (pentru τττ):

Aici e probleme.k daca imi fac vreo prietena, ele fac pe dracu in 4si o iau de langa mine!

| τττ a răspuns (pentru Iubibilăă):

De unde ști că e copil? Și ce i-am zis rău? Am zis să nu se împrietenească cu ele deoarece va deveni ca ele. Nu ar fi bine să -și caute prietene la fel de cuminte ca ea și să nu o sfideze cum fac celelalte?

| Iubibilăă a răspuns (pentru τττ):

Ai adaugat un cuvant urat pentru varsta ei.

| τττ a răspuns (pentru Iubibilăă):

Am completat cu *. În plus, o să afle și ea cândva.

| AndraRox a răspuns (pentru τττ):

Sunt sigură că a aflat de mult de acest cuvânt oh go on

| τττ a răspuns (pentru AndraRox):

De acord cu tine.

| AndyLavy a răspuns:

Fa-ti prietene in afara clasei. Oricum la scoala stai cateva ore, si te duci teoretic sa inveti. NU pune la suflet. Stiu cum este, nici eu nu prea am avut prietene din alte motive, si asta in liceu.
Nu treebuie sa te schimbi, este clar ca ele nu te vor placea, insa poti schimba atitudinea fata de ele, nu le baga in seama, fii indiferenta.

| AndraRox a răspuns:

Ignora-le. Daca nu este loc si pentru tine in grupul lor las-o balta. Dar de ce ai vrea sa iti fie prietene daca tu nu esti de acord cu comportamentul lor si nu doresti ca ele sa il schimbe pe al tau? Gaseste-ti prietene bune, adevarate, cu care poti sa vorbesti, sa fie de nivelul tau nu de unul mai josnic. Si problema cu "furatul", nu iti face griji oh go on. Ii acapareaza atentia uneia, a doua dar nu pot continua la nesfarsit. Indiferenta si nepasarea dor cel mai tarewinking!

| Nibichan a răspuns:

Du-te prin alte clase si fa-ti acolo prietene!

| Turcan_Cristian_1996 a răspuns:

Poate că problema nu e în tine dar în colegii tăi. Poate fi invidie.Dar tu sa nu percepi acest lucru.Incearca sa fii cit mai independenta.