Hei! Sa nu te schimbi in nicun caz, esti perfecta asa cum esti, si probabil daca o sa devii o fufa, o sa iti atragi chiar mai multe antipatii. Si eu pot spune ca am probleme de genu, dar sunt o fire mai baietoasa si ma inteleg supoer bine cu baietii, asa ca stau mai mult cu ei si imi place mai mult compania lor decat a fetelor, care nu stiu decat sa barfeasca. Incearca sa te apropii de colegii tai (baieti) si nu stiu, daca ti se pare vreo colega mai "cumintica", apropie-te de ea Bafta!
Bună!
Nu trebuie să-ți schimbi atitudinea ta de fată cuminte și să ajunci o c***ă. Cine îți e prieten cu adevărat, te acceaptă așa cum ești! Caută-ți prietene adevărate care să te accepte așa cum ești și lasă-le pe ele!
Pa, pa.
Aici e probleme.k daca imi fac vreo prietena, ele fac pe dracu in 4si o iau de langa mine!
Fa-ti prietene in afara clasei. Oricum la scoala stai cateva ore, si te duci teoretic sa inveti. NU pune la suflet. Stiu cum este, nici eu nu prea am avut prietene din alte motive, si asta in liceu.
Nu treebuie sa te schimbi, este clar ca ele nu te vor placea, insa poti schimba atitudinea fata de ele, nu le baga in seama, fii indiferenta.
Ignora-le. Daca nu este loc si pentru tine in grupul lor las-o balta. Dar de ce ai vrea sa iti fie prietene daca tu nu esti de acord cu comportamentul lor si nu doresti ca ele sa il schimbe pe al tau? Gaseste-ti prietene bune, adevarate, cu care poti sa vorbesti, sa fie de nivelul tau nu de unul mai josnic. Si problema cu "furatul", nu iti face griji . Ii acapareaza atentia uneia, a doua dar nu pot continua la nesfarsit. Indiferenta si nepasarea dor cel mai tare!
Poate că problema nu e în tine dar în colegii tăi. Poate fi invidie.Dar tu sa nu percepi acest lucru.Incearca sa fii cit mai independenta.