Servus! Fără dezinsecție nu reușești să scapi de ele. Uneori e indicat să schimbi și mobila pentru că pătrund peste tot și mușcăturile lor sunt foarte nocive pentru copii! Ai tăi trebuie să facă o înștiințare la asociația de locatari și la Sanipid prin care să explice situați și faptul că nu pot locui încondiții improprii pentru că în imobil locuiesc și copii- asta pentru a-l forța și pe vecin să-și facă dezinsecție.
Mari succese!
Vorbeste cu parintii tai despre aceasta problema! Nu cred ca sunt nepasatori si ca si ei se gandesc serios la ce ar trebui sa faca! La Sanipid nu te0ai gandit?
Gandeste-te bine la dezinsectie...ai o problema foarte urata, eu zic sa o duci pe cea mica adica pe surioara ta (bineinteles vobind cu mama ta care cred ca si ea vrea sa scape de plosnite) sa o duci la o ruda nu foarte departe nu foarte mult timp, care sa aiba grija de ea.astfel incat sa puteti sa dati cu insecticide, asteptati o zi maxim 2 si apoi vedeti cat de bun a fost efectul, daca nu a mers faceti o dezinsectie, nju cred ca aveti bani de mobila noua dar cred ca o puteti folosii pe cea veche(daca nu ati lasat-o acolo cand v-ati mutat )daca e schimbati tot mobilieru intr-o camera mai mare si mutativa un pic in ea(temporar) pana cand scapati de aceasta problema apelati des la dezinsectie si protejati micuta dar si [pe voi funditaaa:X
Am avut si eu problema asta si m-am chinuit cu ele pfaii timp de 6 luni deoarece am incercat toate magarile de pe net si cu unele am scapat doar provizoriu. mi-am facut cont numai pentru a ajuta pe cei care mai au asa ceva. e groaznic fratilor locuiesc in londra si aici este cea mai mare problema cu plosnita de pat (Bedbugs).
este solutie profesionala pe care o folosesc si cei de la deratizare de aici dar este scumpa. partea buna ii ca scapi 100% de ele. Solutia se numeste Demand CS Pest Control Insecticide 4 8oz Bedbugs Ants
o gasiti pe net. eu am cumparat impreuna cu un amic care avea si el ca din ea se fac 150 litri de solutie si ii activa timp de 7 luni.
mi-am cumparat pompa de stropit si am dat toata casa si hainele din dulap tot sincer am udat tot ce era in casa la maxim nu am omis nimic.
sper sa va ajute sfatul meu deoarece stiu care este lupta cu ele.
numai asa scapati sincer. a fost singura care a dat rezultate pana la capat.