| WyvernSky a întrebat:

Ma confrunt ca o problema, intre prietenie.Intr-o zi am cunoscut o fata pe nume Andreea.Eram cele mai bune prietene.Pana intr-o zi in jocul switchin mmo(daca il stiti)Andreea, de care va vorbesc s-a intalnit cu o fata pe nume Maria.De atunci ea imispunea cam des DND sau LASAMA, cea ce m-a durut si inca ma doare.Acuma a intervenit ceva, eu si maria ne-am cunoscut si acum si noi eu si maria am ajuns cele mai bune prietene. Dar Andreea a fost geloasa pe noi si a spus ca i-am furat prietena.Sa suparat rau si mi-a dat ignoreMaria foarte suparata i-a dat si ea ignore.Acum eu si Andreea suntem iar prietene si sunt si cu Maria, dar Andreea incerca sa o contacteze pe Maria, si ii spune tot felul de lucruri(prin email). Ce parere aveti?
Ce trebuie sa fac?

4 răspunsuri:
| petruI a răspuns:

Am o singura parere. sa-si raspunda singura unde greseste

| Cucutza a răspuns:

Aoleuu! Ce complicat ...Eu zic sa fi prietena si cu Maria si cu Andreea si sa nu barfesti pe nici una caci daca se impaca o sa zica "Uite ea mo barfit..." Si deasteaa.Ai grija cu copilariile asteabatting eyelasheskissFundarolling on the floor?

| isa_1142 a răspuns:

Sa vorbesti cu adreea straight face so sa-i spui ca nu poate avea chiar orice straight face
si pana al urma. maria alege cu cine vrea sa ramana prietena pana la urma.

| amy1513 a răspuns:

Ifose copilaresti! Fara suparare. Peste un an o sa razi de faza asta!