Pe scurt, tatal tau vrea sa se apropie de tine si nu stie cum.
Poate a avut motivele lui, ori avea pe cineva care nu il lasa sa ia legatura cu voi, poate nu avea bani, poate ii era frica sa nu il respingeti. Oricum nimic nu il scuza pentru asta.
Eu zic sa nu il primesti din prima cu bratele deschise, dar nici sa il respingi. Pana la urma e tatal tau, ai doar 14 ani, pe viitor o sa iti prinda bine un sprijin. Ai putea sa il ierti si sa ii dai o sansa.
In primul rand, nu este problema ta sa pui sub semn de intrebarea vizita tatalui, ci a mamei tale, care il accepta din stie ea ce mtive.
Este ceva intre ei, care tie nu ti se spune!
Nu mai fii obraznica si atunci cand te suna tatal tau, raspunde la telefon, ca nu-i frumos sa pretinzi ca nu exista si nu vrei sa stii de el.
Ma astept sa fii un copil educat si cu bun simt, chiar daca ai fost crescuta doar de mama!
Daca ai ceva nelamuriri cu, de ce vine tatal tau la voi si uenori sta 2-3 zile, intreaba pe mama ta, dar nu mai comenta aiurea, ca esti prea mica si mamei tale ii este rusine sa-ti spuna. Posibil ac ei sa aiba sex si intelegerea este ca el sa faca diverse treburi din cand in cand.
In primul rand, nu sunt obraznica.Am si eu drepturile mele.Inteleg ca am spus sa va spuneti opinia sincera despre aceasta postare.Dar urat din partea ta, sa-mi spui mie.Asa ceva.Pe langa faptul ca am mentionat ca mama mea este cea mai buna din lume, si nu ar face asa niciodata.Te rog frumos sa nu intri in detalii atat de intime.V-am cerut parerea strict si la obiect despre ce as putea face in continuare.Nu sa-mi spui ca,, posibil ca ei sa faca sex''.Urât.Foarte urât.
Si dupa cum am spus, nu sta la noi 2-3 zile.El se duce la casa lui, acolo unde ii este locul.Revine a 2-a zi.Nu doarme cu noi
Drepturi la 14 ani?
Cred ca visezi!
Ai dreptul sa inveti, sa mergi la scoala zilnic, sa asculti de parinti si cam atat.
Nu-i nimic urat in a face sex, este un lucru perfect normal si sanatos, petrecandu-se inter 2 adulti. Asta este singurul lucru din lume, unde nu trebuie sa fii consultat, sa ti se ceara parerea, sau sa ti se dea raportul.
Imi pare rau de situatia ta si prin ce treci. Din ce vad mai sus, tu iti doresti un tata din tot sufletul si de asta te enervezi cand iti vezi tatal cum este...Tot respectul pentru mama ta, iar in legatura cu prietenii tai, aia nu prea se pot numi prieteni cand te lasa la greu sau nu au timp de tine "te sun mai tarziu". Daca vrei sa scapi de tatal tau pentru totdeauna, ar trebui sa ai o discutie cu el si cu mama ta(sper ca nu este violent). Prima data discuta cu mama ta despre asta si vezi ce parere are(dar incearca sa ii spui exact ce simti, fara sa te ascunzi si fara sa ii spui "pe ocolite"). Apoi vine discutia dintre voi trei, iar eventual daca nu merge, incearca sa vorbesti cu mama ta pentru a merge la politie. Exista, prin judecatorie, bla bla, niste "sentinte" daca le pot numi asa, care sa il oblige sa stea la 5 metrii departare de tine, sau sa nu se mai aproprie de tine niciodata, daca face asta se duce la puscarie. Un motiv bun pentru a merge la politie/judecatorie este pensia alimentara, pe care este obligat sa ti-o dea. Dar tu trebuie sa ai curajul sa spui ce ai pe inima de 2-3 ori altfel nu o sa rezolvi nimic...
Bafta
Iti multumesc mult, ma bucur ca am citit acest mesaj.Voi incerca sa spun totul cu calm.Chiar daca atunci cand vine el imi vine sa rad fara motiv, probabil tic nervos.Pentru ca nu-mi pot imagina altceva.Voi incerca sa fac lucrurile mai usoare
Mult succes! In legatura cu ceilelalte comentarii, sunt sigur ca nu o sa le bagi in seama Am trecut prin ceva asemanator cu situatia ta si am fost "prost si tacut" timp de 3 ani, pana cand am explodat si s-a rezolvat treaba. Nu mai exista Abordeaza calm situatia si se va rezolva.