Te inteleg si eu am intrat in jocul asta o data doar ca fara partea cu inselatul.
Si eu am avut un nehotarat din asta pe care il apucau dracii cand ne era lumea mai draga, si nu stiam de ce.Cu toate ca era tampit tineam mult la el, pentru ca a fost primul baiat de care m-am indragostit si ghici ce tot asa pe vacante mergeam acolo.Ciudata chestie .
Am fost impreuna cateva luni aproape de un an, dar tot cu certuri si despartiri si cu el ce ma cauta.Iar prima relatie serioasa din viata mea am inceputo oarecum din cauza lui sa il uit ceia ce nu te sfatuiesc sa faci.Prima dragoste nu o sa o uiti niciodata dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi manipulata.In timp eu am inteles ca el vorbeste urat la adresa mea de fata cu altii iar cand e cu mine ma dragaleste.Ce pot sa spune e ca e un imatur, laudaros, nehotarat care poate vrea sa obtina ceva de la tine.Nu cred ca ar trebui sa ii cazi in plasa ca dupa sa te lase, sau sa isi bata joc de tine.
Cred ca a venit momentul sa ii spui in fata exact ce simti, si ca e timpul sa se opreasca din sarada. Daca tine la tine sa iti spuna sincer si atunci puteti ramane oarecum prieteni pana prinzi incredere sau vezi ce e de capul lui, daca nu sa isi vada de drum.
Ia stai putin, poate tu esti ''fosta'' tipului de care zice fata asta si nici nu va dati seama o.O Zic si eu no
Nuu...La mine a fost cu ani in urma nu e cazul
Glumeam cu tine doar Totusi era o chestie interesanta sa fie adevarat
Nu cred că mai am cum să dau de el pentru că și el mi-a dat block pe orice rețea de socializare. Asta am văzut după ce l-am deblocat încercând să vorbesc cu el.
Nu cred că este posibil ))))))
Daaa
Orgoliu ranit.O sa mai dureze o perioada si te va debloca atunci cand isi va aminti de tine si atunci sa ii spui ca nu te joci de-a bambiliciu.Iti spun eu cand da de greu sau il ia "dorul" iar te cauta.
Asta-mi spuneam și eu, din moment ce nu mai simt ceva pentru el, darămite să-l mai și iert.
Asa e cel mai bine pentru ca daca ii dai mai multe sanse, vorbesti cu el, il ti in capul tau nu vei scapa niciodata.
Meaah, n-are rost să-mi mai bat capul cu el. Doar că eram puțin nedumerită de ce mai am momente când mă gândesc la el și ce a fost între noi. Asta doar când eram melancolică și ascultam mai multă muzică :/
Te inteleg.Pai nah a fost o parte frumosa din viata ta, fie ca vrei sa accepti sau nu.Ca s-a terminat prost, asta e nu aveai de unde sa stii.
Așa este, nu neg asta, trecutul nu-l poți schimba.
Unele lucruri le înveți din experiențe, iar din aceasta pot spune că am învățat să fiu mai selectivă când vine vorba de băieți, să nu mă mai trezesc din nou înșelată
NU ai cum sa uiti pe cineva atat de repede, doar incearca sa nu te mai gandesti la el.
Atât de paranoicã esti din Cale afarã, nici macar nu ti-a pãsat de la bun inceput, singurul lucru care te mai tine cu gândul la el este ca poate si-o trage cu fosta. Bleah
Dafuq, nu am spus că nu mi-a păsat, doar că după o perioadă de timp m-am îndepărtat de el deoarece se comporta destul de ciudat. Poate să facă ce o vrea cu fosta lui, e viața lui iar asta-i privește pe ei ))))))))
asta ti se potriveste
Tocmai ai scris tot romanul de Mai sus Cu gândul la el.plus il mai si visezi este clar o sa inceapã cu putine insomnii.
? L ai mai si visat cum iti cere iertare in vis deoarece apare neasteptat? Dacã totusi se intâmpla anuntã mã...
Ai spus ca ai inceput o relație cu un prieten de al tau. Cu siguranta acest lucru contribuie la faptul ca inca te gândești la el. Chiar daca nu mai simți ceva pentru el in momentul de față, din cauza a celor făcute de el, asta nu înseamnă ca poți uita pe cineva atât de repede. Pentru ca tu ai ținut la el, chiar daca el a facut-o sau nu. E vorba doar de o perioadă de timp, in care sa faci orice altceva ca sa îți iei gândul de la el. Îți va fi mai ușor deoarece nu ați fost împreună prea mult timp, dar trebuie sa ai răbdare. Dar sa nu îți treacă prin minte sa îți faci o alta relație ca sa il uiți, nu e bine. E normal sa te gândești la el, chiar daca a făcut ce a făcut. Însă încearca sa ieși mai mult, sa te distrezi, sa socializezi. Așa îți va fi mai ușor. Baftă!
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: