| mafka a întrebat:

Ma cunosc cu un baiat de 17, adica cu un an mai mare ca mine si pina zilele trecute eram buni prieteni.Ieri am fost amindoi la o zi de nastere unde am servit foarte mult..desigur ca el a inceput sa ma atinga si sa ma sarute pe frunte e.t.c. Eu fiind mult mai biata ca el(ceea ce imi pare ft rau) ne-am sarutat, 1 ora jumate ne-am sarutat.Astazi la scoala am preferat sa nu ma vad cu el prin scoala, fiindca nu stiu ce sa fac si ce o sa fie mai departe. Vreau sa spun ca am inceput sa tin foarte mult la el.Dar oare el tine la mine? oare vor mai fi ceva relatii de prietenie sau oare mai mult? ce sa fac ..nustiu cind il voi intilni ce sa-i spun(Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| riderx123 a răspuns:

Spune-i cea ce simti tu fara emotii desigur eu fiind baiat as face eu primul pas...dar daca nu te mai vede te-as sfatui sa faci tu primul pas..desigur daca vrei sa fii intr-o relatie...BAFTA! si mult RESPECT!

| mafka explică (pentru riderx123):

Hey mersi.da ar fi foarte frumos daca ar face el primul pas..si vreau sa iti spun ca ne-am vazut astazi si am vorbit insa parca nu ar fi fost nimic. oricum mersi pentru incurajare! iti ofer panglika oricum:*

1 răspuns: