anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare de 3 zile apendicele. Adica, am observat ca ma doare doar seara. Nu i-am dat importanta, dar acum cand m-am dus la baie, in timp ce umblam ma durea foarte tare. Simteam o apasare tare. Aveti idee ce as putea avea?

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Mie la inceput imi era rau, si nu mi-am dat seama de ce. Vomitam continuu, toata noaptea pana dimineata cand nu am mai putut sa ma misc..atunci am inteles despre ce este vorba si m-am dus la spital. Eu am considerat ca era destul de grav, cei de la spital m-au mai tarat pe acolo inca o noapte si o zi in carucior ca sa isi dea seama ce am. E bine sa te duci la timp, pentru ca se moare din asta, daca se sparge inauntru. Multi spun ca e o operatie usoara. E o OPERATIE. Nu exista operatie usoara. Nu vreau sa te sperii, ca in timpul operatiei chiar nu simti absolut nimic, dormi, te trezesti asa odihnita. Pe urma doare, ca orice rana de altfel. Daca ii vine timpul, nu o poti evita. Bafta, multa sanatate si sarbatori fericite. :*

| InnocentLoovee a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Ok, now I'm scared. laughing)

| IsabelaIssa a răspuns (pentru InnocentLoovee):

Nu ai de ce, nu or sa te tina si pe tine in spitale cum m-au tinut pe mine, eu am fost in Grecia. Ar trebui sa stai vreo 3 zile apoi iti da drumul acasa. Chiar nu simti nimic la operatie, doar frica e mare. Nu are de ce sa iti fie frica :* Cand te-o durea de nu mai poti, nici nu te mai gandesti la frica. Du-te la un control, ca nu poti evita.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alextiby a răspuns:

Serios mai cat dureaza sa te duci sa faci un control...mai bine precaut decat sa se intample vreo criza si sa iti petrec revelionull in spital

| Irinushifix a răspuns:

Cel mai bine ai merge la medic, daca e in partea dreapta sigur este apendicele si crede-ma ca nu vrei sa sparga acolo... am o colega care se chinuie de 4 luni deoarece nu s-a dus la timp.