Eu toate găurile pe care le am in ureche (3 la o urche, 1 la o ureche) mi le am făcut acasa. Adica mama mi le-a făcut.
Nu le am în cartilaj, ci pe lobul urechii.
Mama mi le-a făcut cu un ac încălzit(pentru a arde microbii) apoi l a lăsat sa se răcească si l a distilat in spirt medicinal (poti folosi orice substanța pe baza de alcool). Cu o bucata de vata îți dezinfectezi si locul unde vrei sa ti faci gaura. Daca esti curajoasa, iti poti infipta acul pana se face gaura. Eventual poti folosi sare pentru a amorți locul. Si bineînțeles, trebuie sa porți un cercel fie din aur fie din argint, fiindcă tinichelele pot duce la infectarea urechii si dai in alte probleme. Apoi zilnic iti scoți cercelul și te cureți, te dezinfectezi pana observi ca nu te mai doare. Bafta.
N-am cunoscut pe nimeni cu pierce în ureche ci doar pe Trompeta lui Eustache. Din moment ce ai un cercel, ai pierce, dar există bile pentru completarea cerceilor. Și dacă ai ac sterilizat, pe ochiul mic de la aragaz, pune acul să fie fierbinte și așa faci incizia când acul e fierbinte. Vei simți arsură tăioasă dar mai bine decât să sângerezi și să te infectezi. După ce ţi-ai pus pierce ul să chemi ambulanţa să se asigure că nu te-ai nenorocit. Apoi decid ei dacă ai nevoie și de tratament psihiatric
anonim_4396 întreabă: