Cutia de bomboane, merge.Dar restul pare joaca de copii. Daca nu intelege mesajul pozelor?
O sa ii las si un biletel si o sa scriu in el sensul pozei.
Are 12 ani, ce vrei sa faca?
La 14 ani se marita.
Eu am un fel de superstitie : nu dau poze in care sunt numai eu, pentru ca va ramane cu poza, iar nu cu originalul. Te sfatuiesc sa fie si o poza cu voi doi. Cauta o poza unde sunteti amandoi.
Nu avem poza impreuna
Nu este nimic. Poti de exemplu in pizap sau alte programe online sa faci poze. adaugi poza ta langa a lui intr-o inimioara ca si rama digitala.
Stii ce sunt curioasa? Ce dq faceti voi la 12-14 ani? Pe bune frate! Desi am 20 sincer nu va inteleg
Ar fi dragut
Poti sai mai iei un ursulet de plus
Si e draguta si idea cu pozele
NOROC
Dar pentru un baiat, un ursulet de plus. Nu stiu, ar fi bine?
Hm...eu asa ma gandeam.
De ziua unui prieten i-am luat un ursulet de plus si i-a placut il tine langa calculator
Daca nu iti place idea cu ursuletul...chiar nu stiu daca imi dai mai multe informati despre el adica ce ii place ce nu-i place ti-as da cateva idei
Pai ii place sa se joace fotbal, nu poarta camasi adica nu e la costum, are 14 ani mna. ) E mai copilaros, dar e si serios cand trebuie... Isi iubeste parul`... ) Asa nu stiu ce sa iti spun despre el. Ma poti intreba si iti raspun . Ai un id` de mess sa vorbim mai multe?
C.andreea04
Mie cadoul mi se pare frumos. In afara de poza mare poți sa ii iei o cutie cu bombonane de ciocolata/o ciocolata si/sau o jucărie de pluș. Iar la colaj, in afara de cele 3 poze, ai mai putea adauga la sfârșit una frumoasa sau specială cu voi doi. Sper ca ti-am fost de folos