| Magdalena234 a întrebat:

happy

Ma gandeam de ziua indragostitilor sa ii dau cadou iubitului meu [are 14 ani, eu 12 aproape 3 luni de relatie] o poza cu mine intr-o rama care sa fie facuta din 3 poze. big grin In prima poza sa fiu eu aratand cu degetu catre mine, in a doua eu facand o inima si in a 3-a aratand cu degetu` catre camera. Asta ar insemna "I love you". si sa scot poza, o pun intr-o rama si i-o dau si inca ceva cumparat, nu stiu, o cutie de ciocolati in forma de inima sau mna, vad eu prin magazine...
Ar fi ok cadoul? Credeti ca l-ar impresiona? puppy dog eyes
[va rog nu comentati de varsta. Asta e doar problema mea legata de varsta. Doar de cadou sa-mi spuneti parerea big grin. ]

DAU FUNDA! :*

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cutia de bomboane, merge.Dar restul pare joaca de copii. Daca nu intelege mesajul pozelor?

| Magdalena234 explică (pentru darrio2007):

O sa ii las si un biletel si o sa scriu in el sensul pozei. big grin

| denyemy a răspuns (pentru darrio2007):

Are 12 ani, ce vrei sa faca?

| darrio2007 a răspuns (pentru denyemy):

La 14 ani se marita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un fel de superstitie : nu dau poze in care sunt numai eu, pentru ca va ramane cu poza, iar nu cu originalul. Te sfatuiesc sa fie si o poza cu voi doi. Cauta o poza unde sunteti amandoi.

| Magdalena234 explică (pentru anonim_4396):

Nu avem poza impreuna sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Magdalena234):

Nu este nimic. Poti de exemplu in pizap sau alte programe online sa faci poze. adaugi poza ta langa a lui intr-o inimioara ca si rama digitala.

| DianaDiaa a răspuns:

Stii ce sunt curioasa? Ce dq faceti voi la 12-14 ani? Pe bune frate! Desi am 20 sincer nu va inteleg

| denyemy a răspuns:

Ar fi foarte frumos. Merita sa faci asta.

| Liiidiaaa a răspuns:

Ar fi dragut big grin
Poti sai mai iei un ursulet de plusbig grin
Si e draguta si idea cu pozele
NOROCtongue

| Magdalena234 explică (pentru Liiidiaaa):

Dar pentru un baiat, un ursulet de plus. Nu stiu, ar fi bine? thinking

| Liiidiaaa a răspuns (pentru Magdalena234):

Hm...eu asa ma gandeam.
De ziua unui prieten i-am luat un ursulet de plus si i-a placut il tine langa calculatorbig grin
Daca nu iti place idea cu ursuletul...chiar nu stiu daca imi dai mai multe informati despre el adica ce ii place ce nu-i place ti-as da cateva ideibig grin

| Magdalena234 explică (pentru Liiidiaaa):

Pai ii place sa se joace fotbal, nu poarta camasi adica nu e la costum, are 14 ani mna. laughing) E mai copilaros, dar e si serios cand trebuie... Isi iubeste parul`... laughing) Asa nu stiu ce sa iti spun despre el. Ma poti intreba si iti raspun big grin. Ai un id` de mess sa vorbim mai multe? big grin

| Liiidiaaa a răspuns (pentru Magdalena234):

C.andreea04

| ellielina27 a răspuns:

Mie cadoul mi se pare frumos. In afara de poza mare poți sa ii iei o cutie cu bombonane de ciocolata/o ciocolata si/sau o jucărie de pluș. Iar la colaj, in afara de cele 3 poze, ai mai putea adauga la sfârșit una frumoasa sau specială cu voi doi. Sper ca ti-am fost de folos big grin