| GulDan a întrebat:

Ma intalnesc cu o fata mai mare cu 3 ani decat mine.
Eu am 18 si ea 21.

Am emotii sa nu ma fac de ras! Imi dati va rog cateva sfaturi cum sa ma comport?

4 răspunsuri:
| SSJGohan3 a răspuns:

Ea fiind mai mare ar trebui sa incerci sa te comporti cat mai natural.dar cu un grad de maturitate mai ridicat, in rest te sfatuiesc sa fii amuzant(asta daca esti de obicei, nu are rost sa falsezi) si daca vrei sa iti dureze relatia te sfatuiesc sa fii destul de sincer ar trebui sa aprecieze, diferente foarte mari intre tanarul adult de 18 si cel de 21 ani nu prea sunt(cu exceptia ca cel de 21 ani e de obicei intrat la facultate si observa o gama mai larga de oportunitati profesionale si le urmareste, precum si sociale), si ar trebui sa iti fie destul de usor, inteleg ca ai emotii ai putea sa ii spui si ei, ca te simti putin complexat, ar trebui sa aprecieze sinceritatea si sa te ajute sa iti dai drumu(ca doar de aia va intalniti ca va placeti, ar trebui sa incerci sa ajungi sa fii cat mai natural)

| UnBroken2016 a răspuns:

Si de ce ma rog ai emotii? E vreo vedeta? E idolul tau? A salvat lumea de la foamete si te crezi inferior? Nu o mai pune pe piedistal si poate o sa ai o sansa. E om ca si tine nu fiinta divina. De aia multi nu au fetele pe care le vor. Au impresia ca sunt cine stie ce. Nu fa glume tampite si fii cum esti de obicei.

| OnuOnulică a răspuns:

Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să fii tu însuți, evident să nu pari că ești altă persoană. Atâta timp cât ești calm și gândești limpede te asigur că totul o să meargă bine.

| Idkidk a răspuns:

Trebuie să fii un gentleman, atât, trebuie să fii tu, să te simţi comfortabil, nu să te stresezi!