| Lumy2802 a întrebat:

Ma intrebam cum ar trebui sa se comporte o adevarata domnisoara? Cum ar trebui sa fiu ca sa se uite oamenii la mine in mod placut nu ceva de genul :A uite~o si pe aia cu nu stiu ce sau nu stiu cum! Sa fiu diferita de celelalte fete din clasa....Sa fiu o fata care sa fie placuta de toti...O lady in toata regula! happy

Răspuns Câştigător
| Nataliaa2176 a răspuns:

Buna! eu cred ca tu nu ai nevoie sa fii o lady daca nu simti asta, insa ai putea sa fii putin mai calma, mai darnica(dar sa nu exagerezi), ca sa fii o persoana placuta de lume trebuie sa sar in ajutorul oricarei persoane, trebuie sa fii putin mai cizelata, sa vorbesti frumos deoarece fetele cu un vocabular urat nu sunt vazute prea bine de baietii seriosi, trebuie sa fii cu zambetul pe buze sau genul ala de persoana care doar prin simpla sa prezenta te face fericita. Nu stiu cum esti tu insa ti-am spus cum sa incerci sa devii insa nu dintr-o data ci usor usor, nu incerca sa te schimbi complet ci doar sa te imbunatatesti! Sper ca ti-am fot de ajutor!

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cel mai bine e să fii cum ești tu, lasă prostiile astea cum să fii diferită că nu diferi cu mult de majoritatea cărora le pasă de gura lumii.

| Armenianeek a răspuns:

Ei bine, fii acea fată mereu cu zâmbetul larg e buze, ordonată, inimoasă, deschisă. În rest fi tu însăți și vei fi apreciată pentru propia persoană și felul tău de a fi. happy

| SebylVane1890 a răspuns:

Sa sti ca anumite calitati sunt din nastere...E greu pentru cineva care nu are inclinatii pentru sa devina asa doar pentru gura lumii.Tocmai pentru ca asta iti e motivul nu vei reusi niciodatasad