| Piticooot a întrebat:

ma numesc Adriana am 16 ani si sunt terminata mai pe scurt sufar dupa un baiat cu care am fost sad si pe care il iubesc enorm as renunta la viata mea pentru. el, stie ca il iubesc si, si el tine la mine. dar ma dezamageste mereu, are in cap doar sex. m-a asteptat un an sad si eu nu stiu ce sa fac... Vreau sa ii zic ceva sa il vrajesc sa il fac sa ma mai astepte, ca nu vreau sa il pierd il iubesc enorm. Funda xD sad

Răspuns Câştigător
| otylyaotty a răspuns:

Esti sigura ca te-a asteptat un an?! Hm, eu nu prea cred... Asculta-ma, din moment ce un baiat si-a inceput viata sexuala, oricat te-ar iubi, tot se duce la alta macar de 2 ori! Nu ai stat cu el 24 din 24 sa vezi ce face. Nu face vreun pas gresit pentru ca o sa regreti enorm. Cand o sa-ti gasesti cu adevarat marea iubire (pentru mine marea iubire=viitorul sot), o sa-ti para rau ca nu i-ai dat lui sansa sa fie primul din viata ta si mai este un lucru, oricat i-ai spune ca ai avut 1, 2 sau 3 prieteni, nu te va crede. O sa spuna ca ai avut 8, 9, 10. Si ica un argument pentru care nu ar trebui sa-ti incepi viata de acum e acela ca ai doar 16 ani si cum relatiile din ziua de astazi nu sunt de lunga durata pentru ca tentatiile sunt foarte multe, dupa cateva certuri mai mici, gelozii din partea ta, ceva reprosuri sau pur si simplu se plictiseste de tine, el nu o sa stea mai mult de 1 an jumate. Baieti o sa mai gasesti si mai buni decat el. Gandeste-te ce a facut el pana acum pentru tine (ca sa zici ''da, a facut ceva, s-a sacrificat de mai multe ori sa vina sa ne intalnim, s-a certat cu cineva pentru mine, m-a facut sa ma simt speciala, a renuntat sa-si cumpere ceva si mi-a luat mie un cadou, mi-a daruit flori din propria initiativa'' si multe alte lucruri de genul asta) ca sa iti dai seama ca te iubeste cu adevarat. Cu asta nu te juca, mai bine pangi acum o luna decat sa regreti, poate, si toata viata ca nu a meritat. Nu stiu ce fel de fire esti, dar de obicei cu cat varsta este mai mica, cu atat regretul o sa fie mai mare. Daca se intampla nenorocirea sa ramai insarcinata acum sau peste un an, nu o sa stii ce decizie sa iei sa fie bine, parintii tai sa nu afle, sa nu te faci de ras in fata prietenilor (pentru e cam greu sa ascunzi asta mai ales sa fii in perioada scolii). Pentru cateva clipe de placere ai putea avea probleme, pe care pana la varsta de 19-20 de ani sa nu fie normal sa le ai. ar fi mai multe de spus... dar mi-e sa nu-mi pierd timpul degeaba incercand sa-ti explic.

| Piticooot explică (pentru otylyaotty):

Nu pierzi degeaba... dar il iubesc sad

| Piticooot explică (pentru otylyaotty):

Daca tu imi zici adio pentru chestia asta inseamna ca nu ma merit, de ce incerci sa treci de limitele mele?

Un baiat ce tine la o fata sa [rolling eyes] o iubeste ii accepta limitelee. dar aici nici nu se pune problema. pentru chestia asta m-ai dezamagit si pierdut in acelasi timp... voi incerca sa trec peste. Imi pare rau. Cand vei sti ce vrei de la viata si te vei maturiza, cautama! Poate atunci iti vei da seama ca ai pierdut o fata ce chiar iti purta o iubire adevarata si pentru o chestie banala ai pierduto. [sad] Chiar daca nu te voi uita ca. sti cum e aia nu poti uita asa usor o persoana pe care ai iubito... macar voi ascunde sentimentele [sad].E BINE CUM AM PROCEDAT?

| otylyaotty a răspuns (pentru Piticooot):

E bine cum ai procedat. Acum, daca vrei, incearca sa vrbesti cu altul, asta te-ar ajuta mult sa treci mai usor peste si sa nu te mai gandesti la el.

9 răspunsuri:
| Nordic a răspuns:

Sex? Aşa de flămânzi după sex am ajuns să fim? Un tip care te iubeşte cu adevărat, te va iubi acceptând şi limitele tale. Dacă vrea doar sex...of, nu veţi ajunge prea departe. De ce suferiţi după cei ce profiă de trupurile voastre şi îi daţi la oparte pe cei ce vă pot aştepta până şi după căsătorie? Nu vrei să îl pierzi? Dar ce rezolvi dacă te pierzi pe tine însăţi? Nu vă mai lăsaţi manipulate de pofticioşii de sex. Vă veţi putea despărţii în orice moment mai apoi şi ce faci după aia? Vei regreta că ţi-ai deschis picioarele pentru el, nu? Nu-ţi lăsa limita la mana lui. Dacă el te va părăsi pentru că nu vrei să faci sex, atunci el nu te merită. Iar dacă vă ve-ţi despărţii te asigur că la un moment dat vei găsi un tip care te va iubi enorm pentru ceea ce eşti şi care nu va încerca să treacă de limitele tale şi ţi le va respecta.

| Nayuky a răspuns (pentru Nordic):

In sfarsit un baiat care gandeste normallaughingpacat ca sunt putini ca tinehappy

| Nordic a răspuns (pentru Nayuky):

Spun doar ceea ce mi se pare normal. happy

| Nayuky a răspuns (pentru Nordic):

Si daca ti se pare normal ca o fat sa faca asta..atunci mai bine ..lasa

| Nordic a răspuns (pentru Nayuky):

Nu, nu. Mă refeream la ceea ce mi se pare normal mie. Adica ceea ce am spus eu. Nu ceea ce ar putea face această fată.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa nu renunti la viata ta pentru sex, ca se pare ca el asta vrea. sunt baieti care te ar astepta si 5 ani. cauta i