Buna! Trebuie sa iei lucrurile pas cu pas. Nu pot sa ai o relatie cu oricine iti iese in cale. Trebuie sa existe o baza, adica prietenia, apoi daca exista atractie din partea amandurora, o sa apara si relatia. Nu trebuie sa te grabesti, lasa lucrurile sa vina de la sine, fara sa le fortezi.
Să existe prietenie ca să ce? Pentru a spune că ești un tip minunat, ai tot ce trebuie, doar că ea te iubește ca prieten?
Pentru ca pe asta se bazeaza o relatie sanatoasa.
Mă refer la faptul că te bagă în friendzone chiar dacă spune că ești un tip minunat.
Draga Alex, poate vrei sa-ti faci o prietena, fiindca la 13 ani nu ai cum sa ai iubite, acelea apar mai tarziu in viata ta, dupa 17-18 ani.
Uita-te la colegele din clasa, sau din scoala si care-ti place, mergi si vorbeste cu ea, cere-i prietenie.
"Ma numesc Alex...Ce ar trebui sa fac sa nu mai simt singuratatea"
câți anișori are Alex?
Să fi fericit că măcar familia îți e alături... În cazul meu, în fiecare zi am parte doar de certuri și drame din toate nimicurile. Susținere 0 barat.
Ar trebui sa iti cauti o activitate care iti place si sa socializezi mai mult cu lumea in general, cu copii de varsta ta.
Marius339 întreabă: