Poti sa il iei cu frumuselu ceva gen "sall. cf..cmz...etc" incearca sa-l cunosti mai bine ar trebui sa ai rabdare sa vezi ce persoana e. dar nu numa pe mass mai iesiti si voi..va mai plimbati si asa o sa iti dai seama ce fel de persoana e mai poti sa il tragi de limba sa aflii anumite lucruri ce te ineterseaza. Ial cu frumuselul si ai sa vezi ca totu o sa fie bine.
Dupa ce o sa il cunosti mai bine nu cred ca o sa mai fii timida.
Mult succes. Fundita:?
Bună.
Vezi că te-ai îndrăgostit, și este prea devreme.
De la el din clasă nu-l place nicio fată, cum se face că restul ba?
Nu lăsa impresia că ești disperată după el, lasă-l și pe el să acționeze. Când și cum, numai timpul vorbește. Ești mică, încă pentru suferință sentimentală.
Nu mai lăsa sentimentele să te controleze.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.
Pey ai putea sa ii tragi atentia prin a vb cu el despre desen cum ai spus uh este talentat la desen si banuiesc ca si ii place sa deseneze. Si incearca si uh sa vb cu el despre desene si dupa iti spun eu ca o sa discutati de mai multe. Cel mai greu este inceputul si pe parcurs o sa incepi sa iti dai drumul la vb. Bafta. Sper sa reusesti sa vb cu el. Succes
Pai eu zic sa nu te bagi uh q el in seama k o sa i se para k esti disperat.stiu din proprie experienta incearca sa iti faca cineva cunostinta q el si daca te place asa cum esti o sa vorbeasca el cu tine. dar daca nu eu zic sa nu te mai chinui pentru ca o sa suferi