| ALECSANDRICI a întrebat:

ma numesc alexandra si un baiat imi zambeste se joaca cu mine mi-a zis sa il incalzesc si tot se uita la mine si cand ma uit eu la el se intoarce in alta parte ne jucam radem si asta seara neam jucat l-am alergat neam jucat da palam mai departe si iar neam alergat si dupa ceteva minute a gasit ceva si tot dadea cu ea in mine si radea si eu la fel ce inseamna toate astea!

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Adica intre oamani se petrec unele lucruri insuflate de anumite sentimente inexplicabile, din subconstient. Poate fi o tendinta de respingere, ori de atractie, fata de o persoana.Si atunci ne manifestam in functie de aceste simtaminte.Se pare ca baiatul te place, dar nu stie sa exprime ceea ce simte, totusi are fata de tine un comportament altfel decat fata de ceilalti.Acum am fost mai clar? Daca si tu simti la fel, s-ar putea sa va apropiati, sa deveniti prieteni.

2 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Par sa fie primele semne ale perioadei cand incep atractiile ce depasesc limitele colegialitatii.

| ALECSANDRICI explică (pentru Danut_Popa_1961):

Adica?

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru ALECSANDRICI):

Adica intre oamani se petrec unele lucruri insuflate de anumite sentimente inexplicabile, din subconstient. Poate fi o tendinta de respingere, ori de atractie, fata de o persoana.Si atunci ne manifestam in functie de aceste simtaminte.Se pare ca baiatul te place, dar nu stie sa exprime ceea ce simte, totusi are fata de tine un comportament altfel decat fata de ceilalti.Acum am fost mai clar? Daca si tu simti la fel, s-ar putea sa va apropiati, sa deveniti prieteni.