| AndddRu a întrebat:

Ma numesc Andreea si am 14 anibatting eyelashes
La scoala la mine e un baiat, care nu-mi prea placea de el. Dar acum o saptamana m-am imprietenit cu el, si acum imi place mult de el.
Nu stiu cum s-a ajuns la asta dar m-a intrebat daca imi place de el, si i-am zis ca " da, cred si apoi l - am intrebat daca iii place de mine puppy dog eyes, a zis ca da.
El este a 9 a.
Cel mai bun prieten al lui, mi-a zis ca a tot vorbit de mine.
Adica, nu prea stiu daca sa ma combin sau nu cu el, dar imi place de el. Voi ce ziceti?
Si, da >:", funda.
P.S : Scuzati categoria da' e cea mai vizualizata b-)!
Va puuuup.

Răspuns Câştigător
| Emily15 a răspuns:

Parerea mea este ca daca il placi, combina-te cu el, dar ar fi bine sa nu te prea grabesti pentru ca intr-o saptamana nu ati ajuns sa va cunoasteti asa bine. Draga mea, eu zic sa faci ce iti spune inima si daca crezi ca el e potrivit pentru tine si el te place la fel cum il placi si tu nu strica sa incerci

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta-ti inima si daca il placi, da. Daca nu-ti place de el si te simti fortata, nu.

| Irinaaa13 a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti intr-o saptamana nu cred ca ati reusit sa va cunoasteti asa de bine...afla mai multe despre el...vezi daca te place cu adevarat si daca esti convinsa ca puteti forma o pereche potrivita, incearcawinking dar ai grija, nu grabi lucrurilewinking :* SPER CA TE-AM AJUTAT :*