| andreealoredanna a întrebat:

ma numesc Andreea si as vrea sa imi spuneti pararea voastra..Eu am 14 ani si jumatate, dar la varsta mea sunt foarte dezvoltata si am 60 de kg la 1.65- 1.70, anum trecut jucam handbal si aveam 56 de kg si aratam foarte bine. anul acesta am tinut un regim. ajunsesem la 58, dar le-am pus la loc..de cateva zile m-am pus pe treaba, alerg seara, nu mai mananc dupa ora 6, tinand cont ca sunt de dimineata la scoala, mananc doar 1 baton de fitness si 1 mar si cand vin acasa la 2, mananc supa, ciorbita..depinde..si nu mai beau sucuri, nu mai mananc paine si dulciuri, credeti ca o sa reusesc sa slabesc?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vrei sa spui prin "sunt dezvoltata"?smug

| andreealoredanna explică (pentru anonim_4396):

Daca vrei iti trimit o poza cu mine, sa iti dai seama:*

| Dragonfly6 a răspuns:

Probabil o sa slabesti, dar poate nu cat vrei tu. Cel mai bine e sa faci un sport care sa te solicite ca sa arzi grasimile. Daca nu reusesti sa mergi la un sport din cauza scolii, cred ca 5 minute poti sa-ti faci timp ca sa alergi in jurul blocului/ casei sau pe strada.
Este posibil sa nu scapi de kg, dar o sa ti se dezvolte muschii si o sa scapi de grasimi.

| designerbugatti2012 a răspuns:

Da,dar ai grrija (cel mai important sa nucumva sa renunti la regim si mai ales sa mananci dupa 6 seara)la varsta si inaltimea ta cred ca e bine sa ai in jur de 54-55kg

| andreealoredanna explică:

Anul * happy