anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Andrei, am 16 ani, si locuiesc in Timisoara. Nu cu mult timp in urma la mare in Italia am cunoscut o fata cu un an mai mica decat mine care e si ea din Timisoara si as vrea sa o scot in oras. Nu am niciun fel de experienta in treburile astea deoarece nu am fost niciodata intr-o relatie. Am sa va adresez urmatoarele intrebari:
1. Unde as putea sa o duc?
2. Ce subiecte de conversatie as putea aborda? ( fara chestii precum vreme sau alte banalitati din astea deoarece subiectul asta se epuizeaza in mai putin de 1 minut)
3. Este parcul Botanic o idee buna?
4. Cum sa ii spun intr-un mod mai discret ca imi place de ea?
5. Cum sa fac sa maschez posibile emotii sau trac de fata cu ea? Nu de alta dar nu vreau sa creada despre mine ca sunt un pampalau.
6. Este un pahar de bere suficient sa imi alunge teama?
7. Cum pot evita momentele acelea de liniste cand niciunul nu spune nimic?
8. Pot sa aduc ceva de baut la mine si sa bem amandoi?

Multumesc pentru atentia acordata!
Vreau sa mentionez ca eu de fel nu beau.
Doresc raspunsuri serioase.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Hai sa conversam noi acum, pana acum nu ai vorbit cu ea?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Timisoara, hmm. In centru la o terasa pe acolo ca este plin sau eventual la o terasa la Iulius. Mergeti si vorbiti. Si ce sa cauti in parcul botanic din prima? Vrei sa vizitezi boschetarii care dorm pe acolo?
Nu ii spui ca o placi, din moment ce esti cu ea acolo e clar ca o placi. Vorbesti cu ea ca si cand ar fi un prieten, dar mai frumos. Totul o sa mearga de la sine. Si nu face glume proaste, dar sa faci glume astfel incat sa nu se vada ca sunt foarte gandite si pregatite. Si uite asa de la o gluma si astea o sa discutati voi mai multe. Nu bea alcool inainte, chiar deloc. Concentreaza-te pe respiratie si zona aia dintre sprancene. Respira mereu adanc si stai calm (parca zici ca ar fi judecata de apoi).
Nu o duci la tine din prima, nici din a doua. Mergeti in oras prima data si nu sta pe telefon. Momentele alea de liniste se evita fiind tu cel natural, vorbind despre ce este in mediul inconjurator si despre amintiri. Incercati sa gasesti o activitate a voastra pe acest parcurs. Cand vezi ca nu e buna gluma sau ceea ce zici, renunta. Nu zici totul de odata, pentru ca asa o sa pari neinteresant. Vezi daca e ok si apoi continui happy

A, sau mergi pe malul Begai.

| Andreeush a răspuns:

Sfatul meu ar fi să nu te panichezi, lasă lucrurile să vină de la sine.
Nu e nevoie să îți faci o listă cu tot ce trebuie să îi spui acelei fete.

| Clytia a răspuns:

1. Sunt diferite locuri unde ați putea merge la prima întâlnire, am să încerc să dau câteva exemple: la o cafenea unde ați putea să vă cunoașteți mai bine, la bowling, biliard, Mall, un concert, la cinema. Însă, cred că ați putea discuta mai bine la o plimbare lungă în parc, chiar recomand.
2. Întreab-o despre pasiunile ei, despre planurile ei de viitor, și în acelaș timp, împărtășește-i-le și pe ale tale. Muzică, filme, seriale, locuri pe care le-ați vizitat, familie... sunt destule subiecte.
3. Da, o idee chiar foarte bună.
4. Trebuie să-i spui exact ce simți, nu le ocolișuri, că poate nu o să-și dea seama de sentimentele tale.
5. Doar fi natural, zâmbește, încercă să-i vorbești deschis. Nu trebuie să planifici totul dinainte pentru că o să pară forțat. E normal să ai emoții, doar nu le lăsa să te stăpânească întru totul.
6. Nu trebuie să faci asta mai ales că ai menționat că nu bei.
7. Încearcă să deschizi alte subiecte dacă nici ea nu mai zice nimic.
8. Desigur că da.
Mult noroc!