| LuLusHooOr a întrebat:

Buna TPUbatting eyelashes Ma numesc daiana.happy si vreau sa va spun suferinta mea si sper sa ma ajutati in legatura ca asta. Ochi mei sunt goi si dau lacrimi pentru un anume baiat.crying il iubesc mult de tot si el nu cred ca simte la fel dar cum sa. l uit sa nu mai imi pese de el cand il vad.crying nu ma pricep sa-mi ascund sentimentele straight face si eu cand il vad ca alta plang la nesfarist :-

Răspuns Câştigător
| Puka_4498 a răspuns:

Poi stiu ca esti fetiza destepta si ar trebui sa nu te mai gandesti la el sau cand il vezi sa zambesti, sa razi, sa-l bagi in seama ptk asa o sa vada ca nu-ti mai pasa de el.Sau ar trebui sa discutati pe tema asta daca mai vr sau nu sa fiti impreuna.Si sa'i spui in felul urmator (daca crezi ca inca nu s-a terminat totul)"Mai baiete stii ceva,mai e sau nu ceva intre noi? Mai incercam sau nu? Ptk vr sa stiu sa nu faci figuri dupa ce imi gasesc pe altcineva si dai vina pe mine ca din cauza mea s-a intamplat totul".Ptk cred ca e mai bine asa sa-i spui in fata cehsti asta si sa se gandesaca asta daca nu s-a terminat totul si mai e o sansawinkingDaca nu ar trebui sa-l uiti cu alt cineva sau sa pari indiferenta cu el,cum nu ti-ar pasa de chesti asta, sa-i zambesti in fata, sa-i razi sau sa-l faci gelossmugnu stiu poate ar merge la tine ca la mine DahappykissDaca iti e de folos Funda:X!

2 răspunsuri:
| JustDanutza a răspuns:

Buna daiana.in primul rand iesi cu prietenii, colegii etc. distreaza te fa lucruri care iti plac inceara sa cunosti alti baieti.nu se merita sa versi lacrimi pentru un baiat caruia nu i pasa.

| Puka_4498 a răspuns:

Ma bucur ca te-am ajutat