| ella_1888 a întrebat:

ma numesc ella si imi place mult un baiat care la randul lui ma place chiar mi-a spus asta insa mie imi e teama sa ii spun ce simt ce credeti ca ar trebui sa fac? fundita:X

Răspuns Câştigător
| Ayna a răspuns:

Eu iti zic sa nu-i spui ce simti.Iesi pur si simplu cu el,daca te invita. Flirteaza. Daca te place, oricum nu iti va da pace )))
Asa ca poarta-te cu el ca si cum ti-ar placea compania lui, dar de sentimente...aceasta o va intelege si singur.
"daca iti redai sentimentele...cel mai probabil isi va pierde putin din interes!".Asa cred eu!))

7 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Hei. doar prin a iti marturisi sentimentele dai dovada de curaj si de capacitataea de a sustine totodata o relatie/ uite, el ti-a marturisit ca te place, nu ai dc sa te temi, te place si te va accepta. el ti-a marturisit asta cu gandul ca tu la randul tau ii vei spune asa ca nu mai sta pe ganduri fiindca cu cat timpul trece cu atat baiatul va fi tot mai convins ca tu nu simti acelasi lucru pentru el si il vei indeparta. actioneaza nu te mai teme de nimic

| xXxSimonikaxXx a răspuns:

Draga ella app frumos nume big grin. Deci ar trebui sa-i spui si tu ce simti daca el a avut curajul sa-ti spuna, si app niciodata sa nu pui pe cineva sa ii spuna ca il placi pentru ca o sa zica ca bine ca el ti-o spus in fata si o sa iste cu cearta deci mai bine fii sincera cu el si o sa vezi ce o sa se intample :X ceva de bine. Succes cu dragoste Simona tongue

| emokyda98 a răspuns:

Foarte simplu...hmmm marturiseste-i ca si tu simti ceva pentru el...shy totul va curge de la sine:*

| IulyaN_2743 a răspuns:

Nu,baieti ar trebui sa faca primul pasbig grin

| andreeah20mileycyrus a răspuns:

DAca el ti-a spus ca te place nu ai de ce sa te temi dar te sfatuiesc sa te gandesti bine daca esti la o varsta mai mica dragostea va trace deci gandeste-te dar spus ca este mai bine sa vorbesti cu el desprea aceasta problema sper ca te-am ajutat... fundita

| Bogdan_1693 a răspuns:

Ii spui ...Nu conteaza cat de greu e. Fata in fata, sau la telefon, pe mess nu conteaza.Ii spui, si vedeti ce faceti de aici, ca pana aici o fost greu. Daca mai tii mult, s-ar putea sa-l pierzi, asa ca fa-o cat mai repede.Mult noroc >big grin

| KidaxD a răspuns:

Sa-i spui in fata cea ce simti pentru el,da sentimentele pe fata,si fara nici o timiditate,trebuie sa lupti pentru el,daca iti place, poate daca nu-i recunosti ti-l va lua alta, si nu e binewinking. succes.big grin